Avspillingsfunksjoner iOS

Her viser vi deg noen populære måter og bruke appen til å se på innhold. 

Direkte-TV 
Når du ser på direkte-TV, vil du se kanal-ikonene øverst på spilleren. Sveip til venstre og høyre for å se alle kanalene du kan spille av. Klikk på en kanal for å begynne å se. Du kan også pause å spole tilbake, enten ved å dra pekeren bakover eller ved å trykke på "Start forfra". Da starter du programmet fra begynnelsen.

Undertekster 
Undertekster er alltid tilgjengelig på VOD-innhold. For å få tilgang til undertekst, klikk på undertekst-ikonet øverst på spilleren, og velg språk. Med direkte-TV og innhold fra arkivet er ikke alltid undertekst tilgjengelig. 

Strømmekvalitet
Strømmekvaliteten til videoen blir automatisk justert i henhold til enhetstype og nettverkskvalitet, så du alltid får den optimale bildekvaliteten. Klikk på tannhjul-ikonet øverst til høyre på spilleren for å justere kvaliteten manuelt. 

Chromecast
Klikk på Cromecast-ikonet for å se tilgjengelige enheter. Velg så enheten du vil strømme til. Deretter velger du innhold i appen, og det vil vises på enheten du har koblet til. Hvis du kobler til Cromecast fra inne i spilleren, fortsetter strømmen fra hvor du sluttet på telefonen. Du vil se innholdet du strømmer i en linje over navigeringen i appen. Her kan du også stoppe strømmen. Hvis du klikker på denne linjen, kommer det opp andre alternativer som å spole. 

Airplay
Du kan koble til Airplay fra appen på telefonen din. Klikk på Airplay-ikonet og velg hvilken enhet du vil koble til. Deretter kan du se på den andre enheten, mens du bruker telefonen som fjernkontroll. Du kan også bruke kontrollsenteret på iPhone til å koble til Airplay.