Finn noe å se på

I denne guiden viser vi hvordan du kan utforske og finne programmer i RiksTV-appen. Dette forutsetter at du er logget inn.

Utforsk våre anbefalinger

 1. "På TV" er fylt opp med programmer vi anbefaler, delt inn i kategorier. 
 2. Under "Arkiv" finner du våre anbefalinger av programmer som ligger i ukesarkivet. Ønsker du en mer komplett oversikt over arkiv-programmer, kan du benytte deg av filteret (som vist under).
 3. Overblikk er delt inn i kategorier slik at du enkelt kan skille innholdet. Du kan også klikke deg inn på hver kategori.

Zapp mellom programmer og kanaler på Direkte TV

 1. I avspilleren for Direkte TV kan du zappe mellom kanaler i det øverste feltet. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for avspilling av arkiv-programmer.
 2. I det nederste feltet finner du informasjon om programmet, i tillegg til mulighet for å bla i programmer som har gått og som kommer på kanalen. 
 3. Fra avspilleren kan du enkelt starte et program forfra.

Let i programguiden

 1. I programguiden har du tilgang til programoversikt for 1 uke frem i tid og 1 uke tilbake i tid.
 2. For å endre tidspunkt er det bare å dra i slideren.
 3. Du kan også klikke deg inn på de ulike kanalene for å se en komplett oversikt over programmet for den aktuelle dagen.

Søk eller filtrer etter ønske

 1. Gjennom appens søke- og filtreringsfunksjon kan du søke i alle tilgjengelige programmer i appen. Du kan benytte søkefeltet hvis du vet hva du ønsker å se.
 2. Hvis du ikke vet nøyaktig hva du vil se eller vil begrense søket ditt, kan du benytte deg av filteret.
 3. Under "Søk i" i filteret får du også mulighet til å avgrense slik at resultatene kun viser kommende programmer eller programmer som ligger i ukesarkivet.