Jeg har utendørs antenne

Har du stor eller liten antenne?

Antenne

Jeg har liten antenne

Har du mer enn en TV? Da anbefaler vi stor antenne. Du kan bestille på Min side eller ta kontakt med vår kundeservice på chat.

Har du god nok dekning? Sjekk vårt dekningskart. Bor du ikke i et mørkegrønt område så anbefaler vi stor antenne. Du kan bestille på Min side eller ta kontakt med vår kundeservice på chat.

Antenne

Jeg har stor antenne

Sjekk at alle kabler er intakt og koblet til mottaker og antenne. Merk at hvis du bruker mottaker så skal antennekabelen i mottaker. Bruker du kortleser rett i TV-en, så skal antennekabelen i TV-en.

Juster antennen. Bruk dekningskartet for å finne beste sender. Bruk også kartet for å finne hvilken retning antennen skal peke. Etter å ha justert antennen anbefaler vi at du tar en fabrikkinnstilling for å søke opp kanalene på nytt (opptakene dine vil ikke bli slettet). Finn veiledning for fabrikkinnstilling til din mottaker og gå til brukerveiledning. Du finner den under menyen signal.

Generelle tips for antenne

  • Tett vegetasjon og store bygninger tett innpå antenne kan forstyrre signalene. Hvis dette er tilfelle hos deg, forsøk å justere antenne slik at den peker mot en annen sender i nærheten
  • Har du montert antenne på veggen, anbefaler vi at du flytter den opp på taket for å få best mulig signal.

Har du fortsatt ikke fått løst ditt problem eller har andre spørsmål til oss?

Ta kontakt med kundeservice på chat og fortell at du har vært igjennom feilsøket først. Fint om du er i nærheten av utstyret ditt, så skal vi hjelpe deg med å finne en løsning.