Kom i gang med RiksTV-appen

Utforsk dine nye TV-muligheter

Hent nettbrettet eller mobilen

Appen laster du gratis ned fra App Store eller Google Play. Du logger deg inn med det samme brukernavnet og passordet du benytter deg av på Min side og i RiksTV Junior-appen. 

Du knytter enkelt sammen SMART-boksen din og appen ved å følge instruksjonene på skjermen. Appen vil automatisk finne SMART-boksen din, så lenge den er på og koblet til internett.

Direkte-TV

Du kan se direkte-TV fra flere kanaler på nettbrettet og mobilen med RiksTV-appen, hvor som helst i hele Norge, så lenge du er koblet til internett.

Oversikt over kanalene som er tilgjengelig i RiksTV-appen finner du litt lengre ned på denne siden.  

Ukesarkivet

Se Senkveld på søndag, siste ukes Farmen-episoder på lørdag eller 71° nord litt senere mandag kveld.

Går du glipp av et TV-program kan du se dette i ukesarkivet, 7 dager etter at det har vært sendt på TV. Med RiksPakken får du et ukesarkiv fra en rekke TV-kanaler. 

Arkivet finner du blant kategoriene øverst i Overblikk. Du kan søke i arkivet under Søk-funksjonen i appen. Ukesarkivet er tilgjengelig på mobilen og nettbrettet ditt. 

Start forfra

Start forfra betyr noe så enkelt som at du kan starte et program forfra, dersom du kommer for sent til starten av programmet.

Kommer du fem, femten, tretti – ja, helt opptil to timer for sent til sendingen du har lyst til å se, er det bare å trykke på 'start forfra'-ikonet, og programmet starter fra begynnelsen.

Appen som fjernkontroll

Utforsk selve fjernkontrolldelen av appen. Her får du informasjon om hva som går på TV akkurat nå, og du kan enkelt skifte kanal ved å trykke på kanalikonene.

I tillegg til dette, kan du justere volum, spole fram og tilbake i sendingene eller starte utvalgte programmer forfra.

Ta opp favorittserien

Finner du et program du har lyst til å ta opp, kan du trykke på «Ta opp» symbolet på skjermen. Dette kan du gjøre uansett hvor du befinner deg.

Opptakene dine får du enkel oversikt over under «Opptak» i menyen, både de planlagte og de du allerede har tatt opp.

Bli varslet før programmet starter

Trykk på Varsle-ikonet om du ønsker å få en påminnelse 5 minutter før programmet du vil se starter. Du kan velge om du vil få varsel for ett enkelt program eller for hele serier.

Er du RiksPakken-kunde får du alt dette fritt inkludert i abonnementet ditt.