Skifte eier eller registrere nytt utstyr

Du kan enkelt overføre RiksTV-abonnement og utstyr til en annen person. Eller til deg selv, hvis det er du som skal ta over. Har du kjøpt/leid nytt utstyr, har du også mulighet til å registrere det på abonnement ditt.

For raskest mulig behandling anbefaler vi at du gjør det selv via min side. 

Jeg vil overføre mitt abonnement og/eller utstyr til en annen person. Som RiksTV-kunde kan du logge inn på min side og overføre direkte. Du kan også sende oss et skjema. Da vil det gå 1 - 3 virkedager før endringen blir utført

Jeg er RiksTV-kunde og har nytt utstyr som skal registreres på meg.
Logg inn på min side og gjør endringen nå

Jeg er ikke kunde hos RiksTV enda, men skal ta over abonnement og/eller utstyr fra noen andre. Fyll ut skjema for overføring

Ved eierskifte trenger vi opplysninger om programkort og mottaker som skal overføres til nye eiere, slik at de får tilgang til RiksTVs TV-signaler. Det er derfor viktig at du fyller ut:

  • Programkortets serienummer
  • Mottakerboksens serienummer
  • Ditt kundenummer

Programkortets serienummer finner du over strekkoden på programkortet ditt.

Mottakerens serienummer er plassert enten bak eller på siden av mottakerboksen og du finner det under strekkoden som er merket ”NTV serial number”. Dersom du har en TV med innebygd mottaker, finner du serienummeret på kortleseren (den du stikker kortet inn i). Serienummeret står under strekkoden som er merket ”Serial #" eller "Serial-ID”.

Kundenummer finner du på Min side eller på faktura fra RiksTV.