Meny

 

RiksTV samarbeider med dePresno

Har du sett den nye reklamefilmen vår, og lurer på hvem som synger? Svaret får du her.

Sangen er nemlig skrevet av artistene O. Martin, Silja Sol og dePresno, og det er sistnevnte artist som også framfører låta. Det er faktisk første gang han lanserer en sang på norsk, og låta er spesiallaget på oppdrag av RiksTV i forbindelse med OL-kampanjen vi kjører på TV, radio og digitalt. dePresno omtales som en av de mest spennende nykommerne i Norge, og vi er veldig stolte av å ha ham med på laget. 

«Det lysner» gis ut på Sony Music og er tilgjengelig på Spotify og Apple Music.

Det er mange som har bidratt i dette prosjektet, men vi vil rette en spesiell takk til produksjonsbyrået Bacon med produsent Øystein Dyb og regissør Tobias Granström i spissen, reklamebyrået vårt Hyper – og spesielt da Ola Nielsen og Kristian Haukland som sto for idé og konsept, samt dePresno for en fantastisk låt og fremførelse. 
  

“Meg og Odd Martin satt oss ned ved et piano tidlig en morgen, det var lett snø ute og solen var på vei gjennom skyene. Det var egentlig der hele ideen til låten ble til. Vi ville lage en låt som klarte å fange det veldig konkrete øyeblikket med morgenstemning. Siden ingen av oss har noen erfaring med å skrive på norsk så fikk vi med oss Silja. Dermed ble låten ferdig relativt fort, noe jeg tror gjorde låten godt fordi den fikk et veldig enkelt og rent budskap: Man må fokusere på det man liker og de man er glad i for å ha det bra.”

- dePresno