HBO Nordic

Nyhet – Strømmefavoritten HBO Nordic inkludert i RiksPakken IP!

Fullstappet med film, dokumentarer og kritikerroste serier

 

 

 

Nyhet - nå har du HBO Nordic inkludert med Rikspakken IP! Du får tilgang til verdens beste serier - kun timer etter at de er sluppet i USA. Med din Smart-boks II tilkoblet nett, eller med  RiksTV-appen, kan du nyte underholdning der du er, enten på sengekanten, på hytta eller på toget.

HBO Nordic finner du i vår nye underholdingsportal. Der får du tilgang til alle sesonger og nye episoder.

Game of Thrones

Verdens største serie!

Se alle sesonger og få med deg de nye episodene av verdens største serie; Game of Thrones. Her møter du Stark-slekten og Eddard Stark, som utnevnes til Kongens hånd etter at forgjengeren dør under mystiske omstendigheter. Lannister-slekten vil gjøre slutt på freden i riket og drageprinsessen Daenerys, arvingen etter det forrige dynastiet, venter på den andre siden av sjøen sammen med sin ondskapsfulle bror Viserys. Det handler om svik og forræderi, edelhet og ære, erobring og triumf. Game of Thrones er en brutal verden – hvor ingen midler skys for å sitte øverst på Jerntronen i kongeriket Westeros.

The Handmaid's Tale

Dramaserien The Handmaid`s Tale er basert på roman av Margaret Atwood, og den handler om et totalitært samfunn i USA med miljøkatastrofer, stupende fødselsrate, fundamentalister og kvinner som blir behandlet som statens eiendom.

The Deuce

Den nye dramaserien The Deuce handler om pornoindustrien i New York som vokser frem på 70- og 80 tallet. I serien møter vi skuespillerne Maggie Gyllenhaal og James Franco. Serien er skrevet av The Wire-skaperen David Simon. 

Kommer snart

Toonix Kidz

Toonix er et innholdsbibliotek som byr på filmer og serier for barna. Toonix inkluderer populære titler og vil lansere nytt innhold ukentlig. Her kan barna se kjenninger som Looney Tunes, Lego Ninjago og Scooby-Doo, Pippi Langstrømpe, Albert Åberg og Mummitrollet. 

Kontakt oss

Åpningstider
Mandag - fredag: 08.00 - 22.00
Lørdag, søndag og helligdager: 10:00 - 20.00 

Adresse: RiksTV Kundeservice, Pb. 4700 Vika, 8608 Mo i Rana

Telefon: 21 02 27 13
E-postKontaktskjema