Meny

Godt salg av RiksTV i Møre og Romsdal

Det analoge bakkenettet i Møre og Romsdal ble slått av tirsdag 28. oktober. Dagen før den analoge slukkingen hadde RiksTV fått 28 500 kunder i fylket.

RiksTV anslår at ca 30 000 husstander i Møre og Romsdal bruker vanlig tv-antenne. RiksTV er med andre ord førstevalget for de som er direkte berørt av overgangen til digital-tv i eteren. Målt i antall abonnenter er det bare Hordaland og Rogaland som har flere RiksTV-kunder enn Møre og Romsdal.

 - For alle som har vanlig tv-antenne, er det enkleste å fortsette å bruke denne, og bare skaffe seg en RiksTV-mottaker. Det har de fleste gjort. Vi vet også at en del husstander nå benytter anledningen til å skru ned store parabolantenner og gå tilbake til den gode gamle tv-antennen, sier kommunikasjonsdirektør Svein Ove Søreide i RiksTV.

RiksTV nærmer seg 290 000 kunder på landsbasis. I underkant av 60 prosent av selskapets kunder velger Rikspakken. De får alle de største norske kanalene, lokal-tv og mange av de mest populære internasjonale kanalene. Resten av kundene nøyer seg med gratistilbudet, som består av TV 2, Lokal-TV, den nye Frikanalen samt hele NRKs kanaltilbud, som er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet.

RiksTV er den eneste tv-distributøren i Norge som tilbyr gratis tv-kanaler. Det eneste man må ha for å se disse kanalene er en mottaker, som nå koster fra 999 kroner og oppover hos tv-forhandlerne, samt RiksTVs programkort, som man får gratis. For å se bare NRK er det ikke nødvendig med RiksTVs programkort.