Meny

Eurosport klar på RiksTV før tiden

Gladnyhet til sportsinteresserte: Eurosport er tilgjengelig – også på RiksTV. I utgangspunktet skulle ikke kanalen være klar for sending før i midten av november. Desto hyggeligere er det for oss i RiksTV å kunne tilby tilhengerne kanalen allerede nå.

- Ja, det stemmer. Vi jobbet etter en plan med å integrere Eurosport i vårt hovedprodukt, RiksPakken, fra medio november. Men et glimrende samarbeid med Eurosport – og ikke minst etter flott arbeid av vår tekniske stab, er det mulig å ta inn kanalen allerede i dag, sier informasjonssjef i RiksTV, Jens-Petter Gjelseth.

- Etter at Viasat la ned SportN i september, har vi jobbet intenst med å få på plass  en erstatningskanal. Vi er veldig glade for at det ble Eurosport, og gleden er ikke mindre over at vi kan lansere den allerede i dag.

Vintersesongen står for døren – og Eurosport har rettigheter til mange av de idrettene der norske utøvere markerer seg, som alpint, hopp, langrenn, kombinert, skiskyting og curling. I tillegg viser Eurosport sykkel, tennis, motorsport, kampsport, afrikamesterskapet i fotball og vinter-OL  i Vancouver.

Allerede i helgen viser kanalen finalen i WTA-mesterskapet i tennis, VM-runde i WTCC fra Okayama og direktesending fra New York marathon.  I neste uke sender også kanalen Race of the Champion fra Fugleredet i Beijing. En godbit for motorentusiaster. Norske kommentatorer er Per Christian Håveødegård og Tommy Rustad, sistnevnte nylig  svensk mester i STCC