Meny

Hurra - vi vant PVR

Hurra - vi vant! Familien Mulcaire i Brumunddal ble de glade vinnere av RiksTVs julekonkurranse. Nå er de også blitt belønnet for sin kreativitet når det gjelder å skrive limericker. Forleden dag dukket nemlig RiksTV s informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth opp med førstepremien - en Grundig digital PVR-mottaker.

Mamma Anne og sønnene Kevin og Daniel var virkelig fornøyde da RiksTVs informasjonssjef banket på døren med premien – en digital tv-mottaker der man også kan gjøre opptak og stoppe og spole i sendinger.

- Vi hadde lyst på en slik, og da vi så konkurransen engasjerte vi hele familien. Pappa Denise begynte, og så hjalp mamma og vi gutta til etter hvert, forteller sønnene Kevin og Daniel, som ikke kunne vente med å koble opp mottakeren for å ta den i bruk.

- Vi hadde en konkurranse der vi inviterte både eksisterende og nye abonnenter til å delta i en konkurranse der man skulle begrunne hvorfor de ønsket seg en slik PVR-mottaker. Anne og familien Mulcaire var meget kreative og leverte den beste limericken som begrunnelse. Det var flere andre også som leverte limericker, men familien på Brumunddal leverte den beste, sier informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i RiksTV. 

Her er vinnerlimericken:

Vi savnet å ta opp programmer, 
fra musikk til filmer med flammer. 
Butikken sa klart, 
vi får det nok snart. 
Please! hjelp oss til vårt skattekammer