Meny

RiksTV vant Hedmark og Oppland

RiksTV fikk rett i spådommene om at det ville bli få svarte skjermer i Hedmark etter at NRK og TV 2 stengte de gamle tv-senderne. Bare 850 personer i Oppland og Hedmark har skaffet seg digital-tv fra RiksTV "på overtid". Og RiksTV er den store salgsvinneren i de to fylkene i forbindelse med slukkingen.

- Det er ca 41 000 husstander i disse to fylkene som bruker vanlig tv-antenne, og som var direkte berørt av denne overgangen. De aller fleste ordnet seg med digital mottaker i god tid før analog slukking. De to dagene etter at TV 2 og NRK skrudde av det gamle nettet 3. februar har 850 personer i Hedmark og Oppland skaffet seg tv-abonnement hos oss. Det dokumenterer at det store flertallet ordnet dette i tide og at det er få som har opplevd snø på tv-skjermen, sier informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i RiksTV. 

RiksTV var førstevalget

RiksTV er det klare førstevalget for de som har skaffet seg digital-tv i forbindelse med slukkingen. Av et potensial på 19 000 har RiksTV fått 17 000 kunder til nå i Hedmark. Av 22 000 antennehusstander i Oppland har RiksTV fått 20 000 kunder.

- Vi har ikke opplevd spesielle problemer i forbindelse med dette teknologiskiftet. Kundesenteret vårt har ikke hatt noen store utfordringer, det var faktisk ikke noe særlig mer henvendelser til oss enn på en helt vanlig dag, sier Gjelseth.