Meny

RiksTV først i Norge med Fritt Valg

RiksTV lanserte mandag 2. november ”Fritt Valg”. For første gang i historien kan norske TV-seere selv velge hvilke – og hvor mange – TV-kanaler de vil ha.

Dette er unikt. RiksTV er den første nordiske TV-leverandøren som tilbyr full valgfrihet. Fra 10. februar var det også mulig å abonnere på CANAL+ (pakken) gjennom Fritt Valg. Dermed kan du nå velge blant alle kanalene i RiksTVs tilbud.

- Fritt valg av TV-kanaler har vært ønsket av TV-seere, politikere og medier i mange år. Vi er stolte over å være først ute med dette, sier administrerende direktør i RiksTV, Espen Thorsby.

RiksTVs ”Fritt Valg” betyr kort og godt at du kan plukke én og én kanal, og sette sammen ditt eget kanaltilbud. Du betaler kun for de TV-kanalene du ønsker å ha.

- Ønsker man bare NRK og TV 2, vil RiksTV i dag være den rimeligste digitaltv-tilbyderen på markedet. ”Fritt Valg” tilbys i tillegg til den eksisterende RiksPakken.

- Vi vet at mange TV-seere ønsker et begrenset antall TV-kanaler, og at de ønsker å bestemme selv hvilke TV-kanaler dette skal være. Vi har lyttet til markedet, og utviklet et fleksibelt produkt for de som ønsker det. Ønsker man derimot alle de norske og de største internasjonale TV-kanalene, vil det fortsatt lønne seg med RiksPakken, sier Espen Thorsby.

- Hvordan tror du dette vil bli mottatt?

- Jeg tror dette vil bli godt mottatt. Nå har vi et attraktivt tilbud til alle som ønsker å sette sammen sin egen kanalpakke. Det som blir spennende, er å se hvor mange kunder på kabel og satellitt som vil velge RiksTV nå som de kan få plukke kanaler selv. Vi vet at mange av disse kundene også ønsker seg full valgfrihet, noe vi i RiksTV er alene om å kunne tilby.

- De aller fleste husstander og kabelnett i Norge kan ta inn signalene fra RiksTV, så praktisk talt alle kan benytte seg av dette tilbudet, sier administrerende direktør Espen Thorsby.