Meny

Grundig-mottaker klar for pause-tv

Den nye programvaren for ”pause-tv” via en minnepenn til Grundigs MHP-mottaker er nå godkjent av RiksTV. Det betyr at alle som i dag har Grundig DTR 8740 MHP nå også kan pause tv-sendingen.

Det vil si at dersom det ringer på døren, eller du ønsker å sette over kaffe, trykker du bare på fjernkontrollens pauseknapp. Når du er ferdig med andre gjøremål ser du bare videre i programmet når det passer deg.
Dette krever en minnepenn i USB-koblingen bak på mottakeren. Med 4 GB minnepenn kan du ”pause” sendingen mellom en og to timer.

Mottakerens programvare oppgraderes automatisk slik at du kan benytte denne funksjonen. Det eneste du må gjøre er å la den stå i stand-by når du avslutter TV- kvelden. Gjør du dette til en vane vil du også få med deg fremtidige oppdateringer automatisk.

- Vi vært gjennom en lang prosess før godkjenningen. Dessverre har ikke programvaren vært stabil nok før nå. Det har vært helt avgjørende for at kundene skal være 100 prosent fornøyde sier Norgessjef i Grundig, Pål Haugen.
 - Vi håper også våre kunder har forståelse for at dette har tatt tid. Vi ønsker, som Grundig, at alle som bruker funksjonen skal være fornøyde, sier informasjonssjef  i RiksTV, Jens-Petter Gjelseth.