Meny

MAX på RiksTV!

MAX er en ny norsk underholdningskanal som er klar 1. november 2010. Selvfølgelig er kanalen tilgjengelig på RiksTV. MAX viser kjente og prisbelønte serier, spennende dokumentarer, talkshows og et rikt utvalg av filmer hver uke.

Du som allerede har RiksPakken eller TVNorge-Pakken vil automatisk få tilgang til den nye kanalen som ligger på kanalplass 20.

Finner du ikke kanalen i kanallisten, må du gjøre et nytt kanalsøk. Se din mottakers brukerveiledning for hvordan du gjør et nytt kanalsøk.

MAX kan bestilles som en del av RiksPakken, TVNorge-Pakken eller som Fritt Valg.

Noe av det du kan glede deg til på TVNorges nye kanal

Breaking Bad

Bryan Cranston spiller den middelaldrende kjemilæreren, Walter White, i kultserien Breaking Bad. Tre ganger på rad har Emmy-juryen vært klare: Bryan Cranston fikk prisen for sin rolle om kjemilæreren som bruker kunnskapene sine på uortodoks vis i dramaserien Breaking Bad. Walter sliter for å få endene til å møtes for kona (Anna Gunn) og sønnen (RJ Mitte) som lider av cerebral parese. Alt forandrer seg når Walter får lungekreft.
Med bare noen få år igjen å leve, har Walter ingenting å tape og bestemmer seg for å bruke sin kunnskap til å lage og selge metamfetamin. Walt vil ikke la noe stoppe ham fra å sikre at familien hans blir tatt hånd om etter at han er borte.

Spartacus - Blod and Sand

Vold, blod, sex og løgner. Forrådt av Romerne, tvunget til slaveri, og senere et liv som gladiator. Spartacus er en mye omtalt serie som MAX har snappet foran norske konkurrenter. En påkostet serie om Romerriket som har skapt overskrifter for gode skuespillerprestasjoner, men også for grensesprengende skildringer av vold og sex fra en brutal epoke i verdenshistorien.

Mad Men

I Mad Men møter vi 60-tallets kyniske og kjederøykende reklameskapere. Mennene  drikker whisky og diskuterer reklamekampanjer. Kvinnene dras mellom yrkesliv og familieforpliktelser.
Det er uka rundt høsttakkefesten i 1964 og Dons underlige oppførsel resulterer i et mislykket intervju med magasinet Advertising Age. Som følge av artikkelen trekker en viktig kunde seg fra reklamebyrået Sterling Cooper, samtidig som Don og resten av det kreative teamet sliter med en kunde som skal selge badetøy.