Meny

Seks nye TV-kanaler og enda mer HD!

I løpet av september 2010 utvider RiksTV med seks nye TV-kanaler. I tillegg blir TVNorge oppjustert til HD.

SVT1 og SVT2 er Sveriges største og mest anerkjente TV-kanaler. Kanalene er dyktige på egenproduksjon og live-sendinger og har fått flere priser for sine produksjoner. Innholdet på kanalene dekker alt fra nyheter, aktualitetssendinger, reportasjer, dokumentarer, sport, naturprogram, kjente serier og barne-TV.

Playhouse Disney er den eneste TV-kanalen spesielt tilpasset 2-5-åringer. Programmene er pedagogiske og utvikler flere sider av barns innlæring.

Disney XD viser live-actionserier, tegnefilm og langfilmer med action, musikk, humor, sport og eventyr. Først og fremst for barn mellom 6-14 år.

TLC Norge er kanalen for hele deg. Kanalen gir deg faktabasert underholdning om alt fra familie og oppussing til krim og overnaturlige fenomener.

MAX er en ny norsk underholdningskanal som lanseres i starten av november. MAX viser kjente og prisbelønte serier, spennende dokumentarer, talkshows og et rikt utvalg av filmer hver uke.

Du som allerede har abonnement på RiksPakken vil automatisk få tilgang til de nye kanalene. Har du ikke tilgang til de nye kanalene etter 30. september 2010, må du gjøre et nytt kanalsøk. Se din mottakers brukerveiledning for hvordan du gjør et nytt kanalsøk.

Er du ny kunde, kan du bestille her.