TV 2 lanserer Bliss!

Søndag 17. oktober 2010 lanserte TV 2 den nye underholdningskanalen TV 2 Bliss. Her får du nye spennende serier og gjensyn med gamle favoritter. Kanalen vil sende drama, dokusåper, reality-tv og filmer. Linni Meister, Kim Kardashian og Petter Pilgaard er noen av de kjente ansiktene du vil møte.

Har du abonnement på RiksPakken eller TV 2-Pakken, vil du få tilgang til den nye kanalen automatisk. Får du den ikke automatisk, må du gjennomføre et nytt kanalsøk.

TV 2 Bliss kan også bestilles som Fritt Valg fra torsdag 14. oktober ved å ringe vårt kundesenter på 09595. Fra 1. november kan du også bestille TV 2 Bliss på rikstv.no.

Dette ser du på TV 2 Bliss

Linni

Denne dokusåpen tar for seg modellen, popartisten og realitydeltageren Linni Meisters nye liv som småbarnsmor. TV-kameraene har fulgt henne både på jobb og privat, mens hun har gjort sitt comeback i bransjen etter å ha vært hjemme med sønnen Dennis i syv måneder.

Hun skriver mye om sitt tilsynelatende rosenrøde liv på sin populære blogg, men virkeligheten er langt fra så idyllisk. Livet med samboeren Bernhard preges av sterke følelser, og TV-kameraene har også fått følge med når det har stormet som verst.

Petter elsker Mari

Dokusåpen følger kjæresteparet Petter Pilgaard og Mari Haugersveen mens de finner ut av sin fremtid sammen.

Petter er tidligere vinner av «Paradise Hotel» og nå programleder i radiostasjonen NRJ. Siden han ble kjent gjennom TV3-serien, har Pilgaard klart å bli en av landets mest omdiskuterte kjendiser. Han har vært sammen med Mari Haugersveen siden høsten 2009. Hun jobber til daglig som stylist.

Mens Mari bor i en leilighet på Frogner i Oslo, bor Petter fremdeles på gutterommet hjemme hos far.  TV-kameraene følger paret på kjendisfester og premierer, men vi får også bli med på innsiden av det til tider turbulente parforholdet.

Frustrerte fruer

Du vet hvem de er og du vet du elsker dem! De er like frustrerte og de merkverdige situasjonene fortsetter å dukke opp.

Wisteria Lane er gaten der alt kan skje. Alt virker perfekt for de vakre fruene Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van de Kamp og Gabrielle Solis, men under overflaten og bak lukkede dører skjuler det seg mange hemmeligheter.

Serien har blitt ekstremt populær, både i USA og her i Norge. Nå kan du gjenoppleve all mystikken, de fantastiske karakterene og ikke minst den daglige, undertrykkede frustrasjonen.

Happy Day

I Jan Thomas' makeover-program blir både vanlige folk og kjendiser gjennomgått fra topp til tå av kjendisstylisten. Men vel så viktig er kanskje den gode samtalen mellom Jan Thomas og hans mer eller mindre velvillige gjester.

I «Happy Day» får du gode råd om alt fra hår og sminke til hvordan plukke ut et hett antrekk.

Grey's Anatomy

Den populære serien om turnuslegene ved Seattle Grace Hospital har gått sin seiersgang på TV 2 siden 2006. Dramatikk, spenning og selvsagt romantikk er hovedingrediensene i serien. De gode skuespillerprestasjonene som gir liv til karakterene har gjort «Grey's Anatomy» til en ekstremt populær serie.

Meredith, Izzie, Christina og George er blant turnuslegene vi følger. Deres tøffe hverdag som nye leger og deres utfordringer både på jobb og privat skildres på en avhengighetsskapende måte.

Life unexpected

Etter å ha brukt sine første 15 år på å flytte fra den ene til den andre fosterfamilien, bestemmer Lux (Britt Robertson) seg for å ta kontroll over livet sitt.  Etter hvert  oppdager Lux sin biologiske far, Nate ”Baze” Bazile (Kristoffer Polaha), som er henrykt over å oppdage at han har en tenåringsdatter. Lux lærer også at hennes mor heter Cate Cassidy (Shiri Appleby), og driver et lokalt radioshow hver morgen. Lux har vokst opp med denne radiostemmen og kjenner en umiddelbar tilknytning til moren hun aldri har møtt.

Søstrene Kardashian

Søstrene Kardashian er en realityserie fra USA som handler om søstrene Kourtney og Kim Kardashian. Disse to har allerede vært kjent lenge i norskeunderholdningspresse. Nå kan du følge disse to og resten av Hollywood-familien deres i den amerikanske realitydokumentaren. Hittil er det produsert fem sesonger av serien.