Meny

Jule- og nyttårshilsen

RiksTVs administrerende direktør Christian Birkeland ønsker en god jul og et godt nytt år.

Kjære RiksTV-kunde

Vi i RiksTV jobber hele tiden med å utvide vårt innhold og øke vårt servicenivå slik at du skal bli en enda mer fornøyd kunde.

Mye har skjedd i 2011. Vi har utvidet vårt tilbud med tre nye kanaler: Fox Crime, TNT7 og CANAL9, og vi håper du som kunde setter pris på dette.

Samtidig fokuserer vi på vårt produkt EN pris – tv FIRE steder, som flere og flere av våre kunder benytter seg av. Å kunne se i stuen, på soverommet, i campingvogna eller på hytta til en og samme pris appellerer.

I høst signerte vi også en toårig samarbeidsavtale med Norges Skiforbund der vi er på lag med de norske hopperne – både dame- og herrelandslaget. Dette har så langt vært veldig spennende, og samarbeidet er noe du som kunde helt sikkert vil legge merke til de nærmeste årene.

Vi går nå inn i julen, og det er tid for ettertanke, men samtidig også mulighet til å se framover. Til tross for at vi har oppnådd mye i 2011, så vet jeg at 2012 kommer til å bli et spennende år for oss og for deg som kunde. Hvis du tror vi ligger på latsiden, så tar du feil. Jeg kan ikke si mye nå, men jeg garanterer for at det er duket for helt nye tv-opplevelser i året som kommer.

Ha en riktig God Jul og et Godt nytt år!

Christian Birkeland
Administrerende direktør
RiksTV