Meny

Ny programvare til Grundig PVR

Natt til 4. mai ble den siste godkjente programvaren som skal forbedre opptaksfunksjonalitet og generell hastighet for Grundigs PVR 8860 sendt ut. Dette betyr at de som har opplevd uregelmessigheter med sin PVR-mottaker nå vil se betydelig forbedring.

- Vi har hatt noen utfordringer med denne programvaren en stund, sier informasjonssjef i RiksTV, Jens-Petter Gjelseth. Sammen med Grundig har vi jobbet meget hardt for å finne ut av det, og nå mener vi endelig vi har funnet årsaken til at noen mottakere har vært ustabile.

Det har vært rapportert om nedsatt ytelse, feil i serielink og nedsatt opptaksfunksjonalitet.

- Vi håper nå at dette er løst. Mottakerne vil oppdatere seg automatisk dersom de står i stand by, sier RiksTVs informasjonssjef.

Vær obs på at i den nye programvaren er digitalt tekst-TV skrudd av. Dette er noe man selv kan sette på i menyen. Ved å trykke på meny - dine valg - vis valg - applikasjon autostart JA. Dette betyr i praksis at som abonnent må du selv skru på NRKs digitale tekst-TV. Du kan også starte dette ved å trykke på APP-knappen for deretter å trykke på OK for å starte digital tekst-TV.