Meny

Nyhet: Disney On Demand!

- RiksTV utvider tilbudet – igjen!

Disney On Demand er på plass og gir deg tilgang til mange populære programmer fra Disneys TV-kanaler direkte på mottakeren.

Disney on Demand ligger i RiksPakken uten ekstra kostnad. Og du kan se de gode programmene akkurat når det passer deg! 

Disney on demand

Du vil – til en hver tid – ha tilgang til ca. 20 timer innhold fra Disney Channel, Disney XD og Disney Junior (som tidligere er sendt på tv). Halvparten av programmene skiftes ut hver måned, med nytt og spennende innhold (nytt innhold har premiere den 15. i hver måned). Alle programmer har norsk tale, eller er tekstet på norsk.

- Dette betyr at vi i RiksTV nok en gang utvider vårt tilbud. Denne gangen er det først og fremst barna i familien som får nyte godt av et enda bredere tilbud. Disney er synonymt med kvalitet og underholdning for både store og små, så dette er vi stolte av,  sier informasjonssjef i RiksTV, Jens-Petter Gjelseth.
 
For å få tilgang til Disney On Demand må du abonnere på RiksPakken, ha en Grundig 8860 HD-PVR-mottaker og et Programkort av typen SC2. Du må installere RiksTVs filmtjeneste applikasjon Alltid Underholdning på mottakeren for å få tilgang til Disney-innholdet, men du trenger ikke å abonnere på tjenesten Alltid Underholdning.  Disney On Demand blir lagret på HD-PVR-mottakeren og vil være tilgjengelig under en egen mappe som heter ”Disney”.
 
Første gang du bruker tjenesten

  • Trykk på VOD-knappen på fjernkontrollen
  • Bekreft at du vil laste ned Alltid Underholdning
  • Nedlasting av innholdet starter med en gang
  • Det kan ta noen dager før du får tilgang til innholdet
  • Alt innhold skal være tilgjengelig innen 2-3 uker

Merk: Alltid Underholdning-applikasjonen vil oppta 250 GB av harddiskplassen på mottakeren (halvparten av lagringskapasiteten).