Meny

Playhouse Disney skifter navn

Fra 10. september vil barnekanalen Playhouse Disney endre navn til Disney Junior. Kanalen vil beholde mange av de populære programmene, i tillegg kommer det mye nytt og spennende tilpasset barn i alderen 2-7 år.

Disney Junior er TV-kanalen for 2-7-åringer og deres foreldre som vil ha underholdning med høy kvalitet tilpasset nettopp denne aldersgruppen. Kanalen vil vise det beste av Disneys fantastiske fortellinger og populære karakterer som stimulerer til leken læring. Gjennom musikk og interaktive programmer oppmuntres seerne til å løse enkle oppgaver, tenke kreativt, utvikle sin motorikk og fremfor alt ha det morsomt.

Disney Junior får du i Rikspakken

Disney Junior vil fra 10. september være en del av RiksPakken og tilgjengelig som Fritt Valg.

Blant programtilbudet finner vi Mikkes Klubbhus, Handy Manny, Jungelhjul og den nye serien Jake og sjørøverne i Drømmeland som introduserer barna for alt fra enkel matematikk, logisk tenking, til sosiale evner og betydningen av å samarbeide.

Alle programmer er utviklet i samråd med foreldre og eksperter på barns læring og utvikling. Alle program er dubbet til norsk og kanalen er helt reklamefri. Disney Junior sender daglig mellom kl. 06.00-19.00.

Disney Junior deler kanalplass med TV 2 SPORT i svært begrenset tidsrom.