Meny

RiksTV sponser hoppdamene

RiksTV går nå også inn som sponsor av det norske hopplandslaget for kvinner. Fra før av har tv-distributøren en sponsoravtale med de mannlige hopperne.

Hoppjentene

Hoppdamene på det norske World Cuplaget: Fra venstre Anette Sagen, Silje Sprakehaug, Jenny Synnøve Hagemoen, Maren Lundby, Line Jahr, Gyda Enger.

For en drøy måned siden underskrev tv-distributøren RiksTV en samarbeidsavtale med hopplandslaget for herrer. I dag har selskapet også inngått en avtale med de norske hoppdamene. Verdien på denne avtalen er på én million kroner.

­- Dette innebærer at vi får til tilnærmet full satsing med et komplett støtteapparat. Vi nærmer oss det sportslige tilbudet som gutta har, og vil definitivt ha et opplegg for jentene som er blant de beste i verden, mener sportssjef Clas Brede Bråthen.

Sportssjefen er glad for at RiksTV ikke bare løfter seg opp til de største samarbeidspartnerne til hopp, men også blir blant de aller største samarbeidspartnerne i Norges Skiforbund.

- Vi er kjempeglad for at RiksTV gjør dette, og er veldig begeistret over at vi kommer til å ha på oss en så «fin» logo på begge lagene, sier Bråthen.

- For oss er det helt naturlig også å støtte hopplandslaget for damer. Vi ønsker å bidra til at det norske folk kan oppleve fjernsynsglede, og her er det et stort potensial også hos de norske hoppdamene, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

Avtalen med herrene er toårig – og har en verdi på seks millioner kroner.

- Den korte perioden vi har samarbeidet med hopplandslaget for herrer viser at vi har mye å tilføre hverandre.   Samarbeidsklimaet med hopperne er svært positivt og profesjonelt, og vi i RiksTV opplever at vi får mye igjen for dette, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

Han tror også at utvidelsen av samarbeidet til å gjelde både damer og herrer, vil styrke et langsiktig, godt og tett samspill med hoppfamilien. Avtalen inneholder rettigheter i forhold til eksponering, representasjon og andre ytelser som går begge veier.

RiksTV kan vise til et sterkt løft den siste tiden. Selskapet hadde en sterk vekst i 2010 med et driftsresultat på 39,2 millioner kroner etter avskrivninger. Også 2011 har så langt vært et positivt år for selskapet.

World Cup lag Damer sesongen 2011/2012: Anette Sagen, Flying Team Vikersund, Gyda Enger, Lillehammerhopp, Jenny Synnøve Hagemoen, Lillehammerhopp, Line Jahr, Lillehammerhopp, Maren Lundby, Lillehammerhopp, Silje Sprakehaug, Flying Team Vikersund, Christian Meyer, hovedtrener.