Meny

TNT7 - Ny TV-kanal på RiksTV

Torsdag 29. september utvider RiksTV kanalporteføljen nok en gang: RiksPakken og tilbudet i Fritt Valg utvides med underholdningskanalen TNT7 fra Turner Broadcasting System.

TNT7 gir seeren en fantastisk miks av smart og avkoblende underholdning. I sentrum står filmer, varme komedier og prisbelønte dramaserier. I kombinasjon med reality og livsstilprogram om helse, innredning og mote, gjør det TNT7 til en kanal som alltid tilbyr noe underholdende, 24 timer i døgnet. Vil du unnslippe hverdagen en liten stund er du velkommen inn i TNT7s verden.

Av serier kan vi nevnte at TNT7 har den eksklusive retten til første sesong av Portlandia. Dette er amerikansk komiserie fra 2011 med Fred Armisen, Carrie Brownstein og Kyle McLachlan. Serien er produsert av Fred Armisan, Carrie Brownstein og Jonathan Krisen.

Kanalen får kanalplass 27 i kanallisten/EPG-en. Det blir ingen øvrige endringer i kanallisten som følge av lanseringen. Har du abonnement på RiksPakken blir kanalen tilgjengelig automatisk (forsøk å gjøre et nytt kanalsøk dersom dette ikke skjer, se din mottakers brukerveiledning).

Les mer om TNT7 på tnt.no

TNT7 får du i RiksPakken og Fritt valg.

Deler sendetid

Merk at TNT7 har sendepause mens det spilles fotballkamper på TV 2 SPORT og TV 2 Barclays Premier League, da kanalene deler kapasiteten i distribusjonsnettet. Dette skjer kun i svært begrensede tidsrom.