Meny

TV 2 og RiksTV enige om ny langsiktig avtale

TV 2 og RiksTV er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler. Avtalen gir RiksTV-abonnentene tilgang til TV 2-kanalene, TV 2 Sumo og Premier League.

Den nye avtalen mellom TV 2 og RiksTV omfatter alle TV 2s basiskanaler, dvs. TV 2 HD, TV 2 Zebra, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport, TV 2 Bliss og TV 2 Filmkanalen, samt fotballkanalene TV 2 Barclays Premier League HD.

- Vi er glade for at vi etter en kort og intens forhandlingsperiode har kommet til enighet med RiksTV om de kommersielle vilkårene for distribusjon av våre kanaler, sier Øivind Johannessen, direktør for distribusjon og betal-tv i TV 2.

- Dette sikrer at TV 2 kommer ut til alle de rundt 300 000 RiksTV-abonnentene med våre populære underholdningsprogrammer, nyheter og sport - med det kommende håndball-EM for damer, VM for herrer, VM i fotball i 2014 og ikke minst OL i 2014 og 2016, sier Johannessen.

- For RiksTV har det vært viktig å komme til enighet med TV 2 og dermed sikre at vi fortsatt kan tilby noen av de mest sette tv-kanalene til alle våre abonnenter. Avtalen sikrer en langsiktig utvidelse av vårt tilbud, med blant annet arkivfunksjonen som gir kundene tilgang til den siste ukens programmer når de vil – rett på tv-en. TV 2s produkter vil også de neste årene være sentrale for RiksTV, sier administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV.

 

For ytterligere informasjon, eller spørsmål, kontakt:
TV 2 Gruppen AS: Øivind Johannessen, 918 25 501 / Rune Indrøy 905 57 723
RiksTV AS: Christian Birkeland 909 52 122