Meny

Farmandprisen beste nettsted 2013

Torsdag kveld kunne online manager i RiksTV Frank Rosendahl Slettebakken sammen med content manager Tone Mesna ta imot både diplom og kunstverk, da RiksTV vant bronse i kategorien Ikke-børsnoterte selskaper under utdelingen av Farmandsprisen for Beste nettsted 2013.

Farmandprisen Beste nettsted ble første gang arrangert i 2006 og har vært arrangert hvert år etter dette. Konseptet bygger på samme konsept som Farmandprisen (Beste årsrapport) som har vært arrangert siden 1955. Målet med konkurransen er å bidra til økt kvalitet på deltakernes nettsider og deres “digitale kommunikasjon”.

Juryen legger i sin vurdering av årets beste nettsted vekt på hvordan nettstedet fungerer som informasjons- og salgskanal overfor ulike målgrupper. De legger videre vekt på åpningssiden, i tillegg til brukervennlighet og navigering, bruken av lyd og bilde samt affektive egenskaper.

I Farmandsprisen Beste nettsted konkurreres det i fire hovedklasser: Børs, Ikke-børs, Offentlig og Åpen klasse. I hver av klassene nomineres fem deltakere, mens de tre beste blir premiert. Vinnerne i Børs, Ikke-børs og Offentlig mottar Farmandstatuen, mens alle de øvrige premierte mottar grafiske trykk og diplom.

RiksTV var nominert i kategorien Ikke-børsnoterte selskaper, sammen med DnB Eiendom (som vant gull), Rom Eiendom (sølv), Arbeiderpartiet og Skagen Fondene.

RiksTV er svært stolte av bronseplassen, og vi ser fram til å kunne utvikle nettsiden vår ytterligere fremover, slik at den blir enda bedre og enda mer brukervennlig for alle våre kunder og nye besøkende.