Meny

RiksTV og Beat har inngått nytt stort samarbeid

- tilbyr 18 millioner låter til alle våre abonnenter

Norges nest største TV-distributør tar et nytt teknologisk skritt inn i fremtiden. Nå kan abonnenter få tilgang til 18 millioner låter gjennom samarbeidet med den norske musikkleverandøren Beat. Tjenesten er tilgjengelig for alle som har RiksTVs programkort – det vil si drøye 500 000 abonnenter.

- Dette er en spennende nyskapning for oss i RiksTV. Dette bringer oss enda en lengde fremover i vårt ønske om å være underholdningsleverandør til det norske folk, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

− Vi har gjennomført markedsundersøkelser der folk blir spurt om hvor de helst vil høre musikk. Flertallet sier de vil høre det i stua. Når vi nå kobler tjenesten vår direkte opp mot TV-en og anlegget folk har hjemme, er barrieren for å ta det i bruk veldig lav, sier daglig leder i Beat, Njål Wilberg.

Tjenesten er ikke reklamebasert. Her er det spillelister til alle anledninger. De dynamiske listene oppdateres jevnlig. Tjenesten er enkel å bygge - og dele. Det er også enkelt å importere spillelister fra for eksempel Spotify til Beat. Og tjenesten krever ikke at du har RiksTVs nye mottakere. Tjenesten fungerer dersom du har et kundeforhold.

Gründerbedrift

Bak det norske selskapet står gründerne Njål Wilberg, Linn Dyveke Wilberg, Simen Wilberg og Therese Trefall. Njål og Linn er gift. Simen er Linns bror og Therese er hans samboer. De holder til på ei lita øy som heter Mjømna (50 innbyggere) som ligger ytterst i Sognefjorden.

- Vi er utrolig stolte over å bli valgt ut som musikktjenesten til RiksTV og vi gleder oss til å la en så stor kundemasse få prøve ut musikkstrømming gjennom et så lekkert grensesnitt som det vi nå får på TV-en, sier Njål Wilberg.

- Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder strømming av musikk og vi er helt sikre på at når det nå også blir mulig å strømme musikk direkte gjennom TV-en, som er koblet opp mot husets beste lydanlegg, vil det gjøre denne geniale måten å lytte til musikk på tilgjengelig for enda flere.

For ytterligere informasjon og kommentarer – kontakt
Informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i RiksTV: 90 80 11 08
Daglig leder Njål Wilberg i Beat: 970 61 370