Meny

TVNorge og RiksTV

– sammen om fremtiden

TV-distributøren RiksTV har nå lansert alle TVNorges kanaler i sin Ekstra-tjeneste. Det betyr at et utvalg av siste ukes programmer fra TVNorge, MAX, FEM og VOX nå kan sees når man selv vil.

[PRESSEMELDING]

RiksTV tilbyr nå ni TV-kanaler der du kan gå en uke tilbake og se det du ikke fikk med deg da programmet ble sendt direkte.

- RiksTV er en viktig samarbeidspartner for oss, og vi er glade for at vi nå blir en del av Ekstra-tjenesten. Valgfrihet er blitt viktigere for TV-seerne. For oss er det viktig å legge til rette for at TV-seerne skal kunne konsumere innholdet vårt når det passer dem, sier kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge.

- TVNorge er en ny viktig brikke i tilbudet til våre abonnenter. TVNorge-kanalene er attraktive for mange, og vi når nå enda flere målgrupper. Dette er positivt for porteføljen vår, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

- Denne tjenesten er tilgjengelig om man har den nye hybridmottakeren der man kombinerer signalene fra det digitale bakkenettet med det som kan lastes ned via internett, sier Birkeland.

Han lover også at etableringen av TVNorges kanaler i Ekstra ikke er det siste som lanseres. Allerede om kort tid blir Disneys programmer også tilgjengelige på denne måten. Disney Channel on Demand vil tilby episoder fra mange av de populære seriene som vises på Disney Channel, Disney XD og Disney Junior.

For mer informasjon:
Kontakt informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth på tlf. 90 80 11 08 eller
kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen på tlf 901 22142