Meny

Satser på barna via iPad

PRESSEMELDING

Nå kan barna se sine favorittserier i en egen app på iPad.

Fra og med i dag får norske barn tilgang til en egen iPad-app, med innhold og brukervennlighet tilpasset barn. TV-distributøren RiksTV lanserer da RiksTV Junior, med filmer og serier for barn i alderen opp til 10 år.  

Innholdet kan i første omgang sees på iPad, men vil etter hvert også bli tilgjengelig rett på TV-en i stua eller på barnerommet. Innholdet i tjenesten kommer blant annet fra den kjente film og serieprodusenten SF.

RiksTV Junior er inkludert i tv-distributørens hovedprodukt, RiksPakken. I appen får barna tilgang til alt fra Astrid Lindgrens legendariske helter til Brannmann Sam, Postmann Pat, Peppa Gris, Kaptein Sabeltann, Elias, Verdens beste SFO og de andre nye barneseriene.

- Vi er igjen i førersetet når det gjelder etablering av tjenester. For første gang i Norge får barna en egen «TV-kanal» med helt ufarlig, tilpasset innhold -  der de selv kan bruke iPaden for å finne det de ønsker å se. Alt er selvforklarende og enkelt uten forstyrrende tekster, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV.

- Dette er det første produktet vi lanserer for iPad, og nettbrett vil i fremtiden være en viktig plattform for oss i RiksTV. Dette er bare en liten begynnelse på hva vi kan vente oss utover høsten og vinteren. Vi vil i tiden som kommer lansere flere tjenester både rett på TV-en og på iPad som hittil ikke er lansert i Norge, sier Christian Birkeland.

For ytterligere informasjon – kontakt: Informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth på 90 80 11 08 eller jpg@rikstv.no