Meny

Nå kan du se TV 2 Nyhetskanalen direkte om bord på Norwegian

Fra og med i dag kan alle se TV 2 Nyhetskanalen direkte og gratis om bord på flyselskapet Norwegian sine 87 wifi-fly. Lanseringen fant sted tidligere i dag, hvor TV 2 Nyhetskanalen dekket hendelsen om bord i et Norwegian-fly mellom Oslo og Berlin.

- Seerne forventer i dag at de kan se nyheter direkte hele tiden. Slik er verden blitt. Det er derfor gledelig at vi sammen med svært framoverlente samarbeidspartnere kan tilby direkte nyheter også i luften, sier TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther.

Passasjerer som har med seg pc, nettbrett eller smart-telefon kan benytte denne tjenesten fra og med i dag.

- Det er nå helt slutt på at man går glipp av «world breaking news» mens man er i luften. TV 2 Nyhetskanalen er bokstavelig talt på luften hele tiden, forteller Årsæther.

Norwegian tilbyr gratis wifi på 87 av selskapets fly av typen Boeing 737-800, og den nye tv-løsningen vil være tilgjengelig på alle disse flyene.

- Vi er veldig glade for å kunne gi passasjerene våre gratis direktesendt tv i lufta. TV 2 Nyhetskanalen tilbyr de viktigste nyhetene 24 timer i døgnet, noe som gir våre passasjerer et enda bredere underholdningstilbud om bord og dermed en bedre reiseopplevelse, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

I tillegg til TV 2 Nyhetskanalen vil også kanalen Bloomberg Europe være tilgjengelig på flyene.

Det er et samarbeid mellom Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, og RiksTV som muliggjør lanseringen av direktesendt tv.

– Vi er stolte over å være delaktige i en slik historisk begivenhet. Dette å vise direkte-tv på bærbare enheter er en viktig del av vår strategi. At vi får anledning til å gjøre dette også på Norwegians fly, er vi glade for, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

Dette forsøksprosjektet gjør at TV 2 Nyhetskanalen vil være tilgjengelig i minst 12 måneder fremover på Norwegian-flyene.

TV-løsningen om bord leveres av Global Eagle Entertainment (GEE), som tilbyr underholdningsløsninger til flyselskap over hele verden.

 

Les også

Andre