Meny

RiksTV og Discovery enige om TV-fotballen

Discovery Networks og RiksTV er blitt enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale som nå også inkluderer Tippeligaen fra 2017. RiksTV vil distribuere alle Discoverys fotball-kanaler på både TV, mobil og nettbrett. Partene signerte avtalen i går.

– Vi er veldig fornøyde med å lande en ny distribusjonsavtale med RiksTV. Spesielt glade er vi for at også RiksTV deler vår visjon med Tippeligaen: fotball til folket. Denne avtalen sikrer at norsk fotball blir billigere og mer tilgjengelig også for RiksTVs kunder fra og med 2017, og den betyr at vi kan fortsette vår satsing på norsk humor og underholdning i flere år fremover, sier Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

– Vi er svært fornøyde med å ha landet fotball-distribusjonen med Discovery. Fotball engasjerer. At vi kan tilby dette på alle plattformer, gjør at kampene blir tilgjengelig uavhengig hvor du er i landet til én fast abonnementspris, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV.

Discovery planlegger å sende den norske fotballen først og fremst på Eurosport Norge og på MAX, men viser også kamper med jevne mellomrom på TVNorge. Planen er at Discovery Networks skal sende lørdagskampen fra Tippeligaen klokken 18.00 på Eurosport Norge.

Søndagen blir det to kamper fra Tippeligaen og én kamp fra OBOS-ligaen på Eurosport Norge. Rundens hovedkamp fra Tippeligaen vil starte klokken 20.00 på Eurosport Norge. Dessuten vil det bli sendt kamper både fra Tippeligaen og OBOS-ligaen på søndager. Mandagens kamp fra Tippeligaen vil bli sendt på MAX, mens tirsdagens kamp fra OBOS-ligaen står på sendeplanen til Eurosport Norge.

– Vi er glade for at vi skal gi det norske folk en solid porsjon med fotball på Discoverys kanaler. RiksTV-kundene har mye å glede seg til, sier Christian Birkeland.