Meny

Rune Åsprang til RiksTV

  • Rune-Åsprang

Rune Frøysa Åsprang er ansatt som ny direktør for produkt- og tjenesteutvikling i RiksTV. Åsprang kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i konsulentselskapet Bredvid.

Frem til februar i år var han leder for TV- og produktutvikling i Get, der han blant annet var sentral i forbindelse med lanseringen av HBO Nordic og Eliteserien som valgfritt innhold. Han har tidligere også jobbet i konsulentselskapene BEKK og Capgemini.

Åsprang er utdannet sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi fra NTNU og har en Executive MBA fra NHH. 

Stillingen som direktør for produkt- og tjenesteutvikling i RiksTV har stått ubesatt siden administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll trådte inn i stillingen som konstituert, og senere permanent, administrerende direktør i RiksTV i februar i år. 

- Vi er veldig glade for å få denne stillingen besatt, og ikke minst er vi glade for å få en som Rune på laget. Rune har en allsidig bakgrunn fra roller som kombinerer teknologi, interaksjonsdesign, produktledelse, strategi og konseptutvikling, noe som gjorde ham til en perfekt førstekandidat for denne stillingen, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV. 

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til TV-bransjen og å bli kjent med alle i RiksTV. RiksTV har mye spennende på trappene de neste månedene, og jeg ser veldig frem til å være med å utvikle det som blir den moderne TV-opplevelsen, sier Rune Åsprang.

Rune Åsprang vil gå inn i RiksTVs ledergruppe, og starter i den nye stillingen rett over sommeren.