Meny

RiksTV har Norges mest fornøyde TV-kunder

Kundene har talt: Vi har de mest fornøyde TV-kundene!

Gode seeropplevelser, godt innhold og fornøyde kunder har alltid vært RiksTVs viktigste prioritet. Det gjør det ekstra gledelig at vi nå topper Norsk Kundebarometer sin årlige kundetilfredshetskåring.

Et stadig bedre produkt tilpasset moderne seervaner

Det er ingen hemmelighet at godt innhold tilgjengeliggjort på rett tid og på den skjermen kundene ønsker å konsumere innholdet, er hva dagens TV-seerere forventer.

For å levere et komplett TV-tilbud til kundene våre har vi det siste året investert mye i både innhold og tekniske løsninger. Vi har inkludert serie- og filmspesialisten HBO Nordic og Viasport-kanalene i vår bestselgende TV-pakke, RiksPakken. I tillegg har vi videreutviklet RiksTV-appen til mobil, nettbrett og Apple TV, underholdningsportalen på SMART-boksen og lansert nett-TV.

Stadig flere tar i bruk hele vårt tilbud, på stadig flere skjermer

Nordmenn ser færre minutter på direkte-TV enn før, men samtidig ser vi i større grad på TV-innhold om vi tar med strømming av filmer og serier, og programmer i opptak eller fra arkiv.

Fra å være en tradisjonell TV-distributør av direktesendte TV-kanaler tilbyr vi i dag programmer, filmer og serier både direkte og via strømming. Fra å tilby TV kun på TV-skjermen kan du nå se hele vårt tilbud på den skjermen du selv måtte ønske: TVen, mobilen, nettbrettet eller PC/Mac.

I løpet av det siste året har andelen som ser RiksTV via strømming økt med over 70 prosent og vi ser at de kundene som benytter seg av dette tilbudet, er de mest fornøyde kundene.

Takk til dere

Takk til alle våre kunder som hele tiden kommer med innspill til forbedringer og positive tilbakemeldinger. Takk til dere som hele tiden utfordrer oss, slik at vi må levere bedre løsninger og inkludere mere godt innhold. Ikke minst takk til alle dere som stemte oss til topps i Norsk Kundebarometer!

Er du ikke allerede RiksTV kunde? Prøv vår bestselgende TV-pakke her