Meny

Om RiksTV

I RiksTV utfordrer vi dagens løsninger

Vi jobber for å skape et produkt til glede for fremtidige generasjoner. For å greie dette må vi ha en kultur som inspirerer oss til å være den beste utgaven av oss selv. RiksTVs viktigste verdier er nysgjerrig, inkluderende og modig.

Bilde av jente som ser tv med iPad

Måten vi etterlever verdiene, er å bygge selskapet som en stor familie. Vi er en gjeng lidenskapelig nysgjerrig medarbeidere som alltid streber etter å bli bedre. Vi bryr oss om hverandre, tar vare på hverandre og støtter hverandre – i oppturer og nedturer. Vi er modige fordi vi tør. Vi tør å si ifra, vi tør å feile og vi tør å tenke utenfor boksen. Noen ganger lykkes vi, og andre ganger går det ikke så bra som vi håpet.

Men enten vi opplever nedtur eller opptur, så gjør vi det som ett samlet team – eller én stor sammensveiset familie, om du vil.

Vi dekker hele landet

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV og HDTV via antenne og internett. Vi tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som dekker 98 prosent av husstandene og rundt 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land. Dette gjør at vi kan levere underholdning uansett hvor du er; hjemme, på hytta, på båten eller i campingvogna.

Komplett underholdningstilbud der du er

RiksTV tilbyr et bredt spekter av TV- og underholdningstjenester for folk over hele landet. Over 70 kanaler, radio, ukesarkiv, filmleie, strømmetjenester, TV på nettbrett og mobil, samt vårt egne underholdningsunivers for barn.

Bilde av bobil i norsk landskap

RiksTV har over 1200 forhandlere i Norge

RiksTV har bygd opp et nett med over 1200 forhandlere over hele landet. Både hos de store elektronikk-kjedene og hos frittstående TV-forhandlere selges mottakere og RiksTV-abonnement. Vi selger også utstyr her på vår nettside og gjennom vårt kundesenter, tlf. 210 10 210.

Vårt samfunnsansvar

Foruten å levere TV-underholdning til det norske folk, er bidraget til Aktiv mot kreft noe av det viktigste RiksTV gjør. Forskning viser at fysisk aktivitet kan forebygge kreft, samt bedre livskvaliteten til mennesker som lever med kreft, og ideen om å gi friske folk muligheten til å delta på idrettsarrangement eller trene selv og samtidig støtte en god sak, har bidratt til å få fram fokuset på å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen.

Hver gang en av RiksTVs ansatte trener, måker snø eller hogger ved, eller best av alt – gjør aktiviteter i fellesskap – logges det for å få poeng – og disse poengene regnes om i penger som RiksTV gir til Aktiv mot kreft. Sånn får vi i RiksTV en ekstra gulrot for å få bedre helse – og kreftsyke får bedre ressurser for å trene seg opp til å enten bli friske, eller til å stå bedre rustet mot sykdommen.

Les mer om vårt samarbeid med Aktiv mot kreft.

Vil du bidra? Gå inn på Aktiv mot krefts nettsider og se hva du eller bedriften din kan gjøre.