Alt om RiksTV

RiksTV-familien - hvem er vi?

I RiksTV jobber vi for å skape et produkt til glede for fremtidige generasjoner. For å greie dette må vi ha en kultur som inspirerer oss til å være den beste utgaven av oss selv. Måten vi etterlever verdiene på er å bygge selskapet som en stor familie. Vi er en lidenskapelig og nysgjerrig gjeng som alltid streber etter å bli bedre.

Vi er modige fordi vi tør. Vi tør å si ifra, vi tør å feile og vi tør å tenke utenfor boksen. Noen ganger lykkes vi, og andre ganger går det ikke så bra som vi håpet. Men enten vi opplever nedtur eller opptur, så gjør vi det som ett samlet team - eller én stor, sammensveiset familie, om du vil.

- Visjon

Vi skal samle og engasjere det norske folk

I RiksTV er vi inkluderende, nysgjerrige og modige! Vi har en kultur som gjennomsyres av gjensidig tillit, og verdiene skal være et levesett som vi ønsker å ta med oss i hverdagen.

  • Inkluderende

    I tillegg til oss selv, tar vi med oss kunder og partnere i hele vårt tankesett. Vi verdsetter ulikhet og mangfold og vi er åpne for nye ideer, samtidig har vi det morsomt på jobb!

  • Nysgjerrig

    I RiksTV liker vi å utforske og vi har lyst til å lære. Samtidig må vi være interessert i kunden, andres fagområder og produktene vi selv leverer.

  • Modig

    Å være modig handler om at vi skal utfordre både oss selv og markedet. I tillegg skal vi prøve og feile, men like viktig er det også at vi er modige nok til å si nei når situasjonen krever det.

- RiksTV med tall

Info om ansatte

Illustrasjon. 95 ansatte. 38 år gjennomsnittsalder. 41% kvinner og 59% menn. 9.1 av 10 på medarbeidertilfredshet.

Mer om RiksTV

Bli bedre kjent med oss