Meny

Borettslaget Heimdal II

Nyhet til beboere i Borettslaget Heimdal II

– Nå kan du forhåndsbestille TV-pakke fra RiksTV levert over fiber!

Med RiksTV betaler du kun én pris og får TV overalt: for eksempel i flere rom hjemme, på hytta, i campingvogna – eller på nettbrett og mobil. 

TV-underholdning for hele familien

RiksPakken IP – komplett TV-pakke

Det er mange grunner til hvorfor du bør velge RiksTV. Hos oss får du et komplett underholdningstilbud for hele familien.

Sammen med et stort utvalg av populære kanalene gir vi deg tilgang til mange nyttige funksjoner som Start forfra, Ukesarkiv fra nesten alle kanalene og NRKs innholdsrike arkiv.

Last også ned RiksTV-appen og RiksTV Junior – på TV-en, mobilen og nettbrettet.

Tjenester i Underholdingsportalen

Har du gått glipp av et TV-program denne uken, kan du hente det frem fra Ukesarkiv og se det rett på TV-en inntil 7 dager etter det ble sendt på TV. Filmbiblioteket vårt er fylt med flere tusen filmer i alle sjangre. Se de nyeste filmene, de gamle klassikerne og en rekke TV-serier. Start forfra betyr noe så enkelt som at du kan starte et program forfra, dersom du kommer for seint til starten av programmet. 

Vi anbefaler vår bestselger: SMART-boks II PVR

  • SMART-boksen II kobles enkelt til internett
  • Få tilgang til RiksTVs underholdningsportal, med tjenester som Filmleie, TV sju dager tilbake i tid, NRK TV og mye mer 
  • SMART-boks II gir høyere ytelse og bedre navigering
  • Boksen har minimalistisk og trendy design 
  • Raskere og mer brukervennlig fjernkontroll
  • SMART-boks II PVR har pause-spole-ta opp favorittprogrammene funksjon – og har en 500 GB harddisk for opptak (ca 500 timer)

Forhåndsbestill din TV-pakke fra RiksTV her

Fill out my online form.