Meny

HBO Nordic

RiksTV levert over internett

Nyhet – HBO Nordic inkludert i RiksPakken IP

Fullstappet med film, dokumentarer og kritikerroste serier

 

 

HBO Nordic byr på tusenvis av underholdningstimer med de største seersuksessene innen film, dokumentarer og serier - kun timer etter at de er sluppet i USA.

I vår nye underholdingsportal vil du finne alle våre anbefalinger fra HBO Nordic og Filmleie, ukesarkiv samt muligheten for å fortsette å se HBO Nordic fra der du sist avsluttet.

Nytt i Underholdningsportalen!

  • Anbefalte serier fra HBO Nordic og Filmleie
  • Alle våre "populære apper"  NRKTV, TV2, TVN, Filmleie, HBO Nordic , (CMore*) og (Beat*) 
  • Alt av underholding for barn
  • Søk opp det du vil se fra HBO Nordic
  • Fortsett å se HBO Nordic der du sist avsluttet
  • Under kategorier kan du selv velge sjanger

*CMore og Beat er abonnement som kan bestilles i tillegg.

Anbefalte serier fra HBO Nordic:

Fantasi/drama

Verdens største serie trenger ingen introduksjon. Har du ikke sett denne serien enda så har du nå muligheten fra underholdingsportalen. Det er handler om svik og forræderi, nobelhet og ære, erobring og triumf. Game of Thrones er en brutal verden, hvor alle midler tas i bruk for å sitte øverst på Jerntronen i kongeriket Westeros. 

...

The Handmaid's Tale

Drama

Dramaserien The Handmaid`s Tale er basert på en prisvinnende roman av Margaret Atwood, og handler om et totalitært samfunn i USA med miljøkatastrofer, stupende fødselsrate, fundamentalister, og kvinner som blir behandlet som statens eiendom.

Fundamentalister behandler de kvinnene som fortsatt er fertile som slaver. Elisabeth Moss spiller rollefiguren Offred som har blitt fratatt sin datter og blir tvunget til tjene den øverste kommandanten og hans kone som desperat ønsker seg et barn. Offred gjør alt hun kan for å overleve i håp om at hun en dag blir gjenforent med sin datter.

...

The Deuce

Drama

I dramaserien The Deuce møter du halliker, prostituerte, mafiabosser, korrupte politifolk og slitne filmregissører som bidrar til at pornoindustrien blomstrer opp i område Times Square i New York på 70- og 80-tallet . Skuespillerprestasjonene til Maggie Gyllenhaal og James Franco bidrar til at denne serien er verdt å se. Serien er skrevet av The Wire-skaperen David Simon.

...

Kontakt oss

Åpningstider
Mandag - fredag: 08.00 - 22.00
Lørdag, søndag og helligdager: 10:00 - 20.00

Adresse: RiksTV Kundeservice, Pb. 4700 Vika, 8608 Mo i Rana
Besøksadresse hovedkontor: Økern Torgvei 13, N-0580 Oslo

Telefon: 21 02 27 13
E-post: Kontaktskjema