Meny

Radio på TV-en

Lytt til NRK Radio via din SMART-boks

Visste du at du har full tilgang til alle NRK Radio-kanalene via ditt RiksTV-abonnement? Bare klikk deg inn via hus-knappen, deretter velg kanallister og radiokanaler.


NRK P1 - Nyheter, distriktssendinger, sport, underholdning og voksen popmusikk er hjørnesteiner i P1-tilbudet. P1 er Norges suverent største radiokanal. Programplass 200.


NRK P2 er fordypningskanalen i NRKs radiounivers. Den nysgjerrige lytteren skal bli utfordret og få innsikt i spørsmål om kultur og samfunn. Musikken i P2 er hovedsakelig journalistisk motivert. Sjangrene klassisk, jazz og folkemusikk har P2 som en sentral formidlingsplattform. Programplass 202.

 
NRK P3 er de unges radiokanal med fokus på ny musikk, humor og underholdning og ung virkelighet. Målgruppa er unge mennesker i Norge mellom 15 og 30 år. P3 har en viktig rolle som formidler for ny norsk musikk. Programplass 203.


NRK Radio Super på P1 sendes på hverdager mellom klokken 18.30 og 19.00 og på lørdager mellom klokken 19 til 20. NRK Radio Super er radio har aktuelt innhold for barn mellom 3 og 7 år. Programplass 207.


Med en meny bestående av Dagsnytts bulletiner hver hele time, sport hver halvtime, nyhetsreportasjer, kommentarer og analyser er kanalen på lufta fra tidlig morgen til sen ettermiddag med sine jevnlige oppdateringer.  NRK Alltid Nyheter samarbeider tett både med Sveriges Radio og BBC. Programplass 209.


P1+ skal være en levende og god kanal hvor kjente radiostemmer i beste radiotid på morgenen, formiddagen og ettermiddagen loser radiolytterne gjennom dagen. P1+ er en viktig del av NRKs nye heldigitale radiotilbud. NRK P1+ er en fortsettelse og utvidelse av radiotilbudet som har vært å finne på NRK Gull. Programplass 211.


NRK Sport er et merkenavn for sport produsert av NRK. Navnet brukes på de fleste riksdekkende sportssendinger på TV, radio og nye medier. NRK Sport produseres både i Norge og i utlandet. NRK Sport er også en radiokanal, som kun sender sport. Programplass 215.


NRK Folkemusikk sender bare musikk, uten programleder. Musikken består av både ny og gammel norsk folkemusikk, i tillegg til noe verdensmusikk. Kanalen bruker blant annet opptak fra folkemusikkarkivet til NRK, som inneholder over 50 000 opptak fra 1934 frem til i dag. Programplass 208.


NRK Klassisk startet sendingene 1. juni 1995, som verdens første døgnkontinuerlige radiokanal i 24 timers drift. Programplass 214.


NRK Jazz er Norges største jazzredaksjon og gir deg all form for jazz gjennom hele døgnet, perfekt for deg som er glad i jazz. Programplass 212.


NRK Sápmi er den samiske urfolksdivisjonen i Norges største mediebedrift, NRK. NRK Sápmi, tidligere NRK Sámi Radio, er en divisjon i NRK, og sender radio- og fjernsynsprogrammer samt internettinnhold beregnet på et samisk publikum. Hovedsete til divisjonen er i Karasjok. Radiosendingene startet i 1946 i Tromsø. Programplass 210


Musikk for unge døgnet rundt. Programplass 216.