Meny

TV og internett på hytta

Underholdning med TV og internett på hytta

Med TV og internett på hytta kan du og familien slappe av med god underholdning.

RiksTV tilbyr TV-abonnement for deg som vil ha TV via internett på hytta eller annen fritidsbolig. Velger du TV på hytta via internett vil du kunne surfe på nett og se det du ønsker, enten om det er en god serie eller en spennende film.

Stor valgfrihet med TV via internett

TV-abonnement fra RiksTV via fiber fra en av våre samarbeidspartnere gir deg og din familie stor valgfrihet når det kommer til å strømme TV når dere er på hytta. Du kan lese avisen på PC eller nettbrett uten å måtte vente på at sidene skal lastes ned, og barna kan se TV akkurat når de vil.

Med internett på hytta kan du bruke RiksTV-appen på Apple TV 4 for å få den TV-underholdningen du ønsker. Med RiksTV-appen får du alle kanalene, samt HBO Nordic dersom du har TV-pakken RiksPakken. Med Favoritter får du dine favorittkanaler, samt HBO Nordic om du ønsker å abonnere på det.

Har du ikke internett på hytta? Våre samarbeidspartnere HomeNet, OpenNet og Lynet Internett tilbyr lynraskt internett. Med TV-tilbud fra RiksTV via fiber og fibernett fra en av våre samarbeidspartnere, får du både TV og internett på hytta!

Tradisjonell TV på hytta

Med RiksTV kan du ha TV fire steder til én og samme pris. Du har mulighet til å strømme hjemme med fibernett, og samtidig benytte deg av tradisjonell TV på hytta med RiksTV-antenne. Vi har flere TV-pakker du kan velge mellom, alt etter hvilket behov du har for TV på hytta.

RiksTV tilbyr TV-abonnement med gode TV-opplevelser for hele familien, enten du allerede har internett på hytta, eller vurderer å skaffe deg det.

Kontakt oss

Åpningstider
Mandag - fredag: 08.00 - 22.00
Lørdag, søndag og helligdager: 10:00 - 20.00 

Adresse: RiksTV Kundeservice, Pb. 4700 Vika, 8608 Mo i Rana

Telefon: 21 02 27 13
E-postKontaktskjema