Meny

Fotball

Europeisk topp-fotball på Viasport

Se ballkunstnerne Cristiano Ronaldo, Messi, Pogba, Zlatan og Neymar og Zlatan, og følg deres klubblag: Real Madrid, Barcelona, Manchester United og Paris Saint-Germain. 

Viasport gir deg den beste fotballen fra Europa og de mest prestisjetunge turneringene for klubblag: UEFA Champions League, La Liga, Serie A, FA Cup, Ligacup, Ligue 1 og Æresdivisjonen og Copa Del Rey.

The UEFA Champions League er en europeisk fotballturnering organisert av Union of European Football Associations (UEFA) og ble introdusert i 1992. I turneringen deltar de beste lagene i Europa. Champions League finalen er sett av 360 millioner verden over og er den meste prestisjetunge fotballturneringen for klubblag i Europa.

UEFA Champions League starter i midten av Juli med tre kvalifiseringsrunder og sluttspill. De 10 lagene som går videre møter 22 andre lag som allerede er kvalifisert. 32 lag blir trukket, deretter fordelt i åtte grupper bestående av fire lag som spiller mot hverandre i et bestemt system.  De åtte vinnerlagene i hver gruppe møter hverandre i en elimineringsrunde og ender i en finale i Mai. Vinneren av UEFA Champions League er kvalifisert videre for EAFA Super Cup og FIFA Club World Cup. Real Madrid har så langt vunnet flest ganger (12) og er regjerende mestre fra 2017 finalen da de slo Juventus 4-1.

Følg UEFA Champions League på Viasport + og Viasport 1