Meny

TV på nettbrett og mobil!

Få den beste underholdningen når og hvor det passer deg

Direkte TV

Du kan se direkte-TV direkte på nettbrettet og mobilen din – hvor som helst i hele Norge så lenge du er tilkoblet internett.

Du kan se direkte-TV fra en rekke kanaler, som for eksempel NRK, TVNorge, MAX og FEM.

Ukesarkivet

Går du glipp av et TV-program kan du se dette i ukesarkivet, syv dager etter at det har vært sendt på TV.

Med RiksPakken får du et ukesarkiv fra en rekke TV-kanaler. Arkivet finner du blant kategoriene øverst i Overblikk. Du kan søke i arkivet under Søk-funksjonen i appen.

Se Senkveld på søndag, siste ukes Idol-episoder på lørdag eller 71° nord litt senere mandag kveld.

Start forfra

Start forfra betyr noe så enkelt som at du kan starte et program forfra, dersom du kommer for sent til starten av programmet.

Kommer du fem, femten, tretti – ja, helt opptil to timer for sent til sendingen du har lyst til å se, er det bare å trykke på 'start forfra'-ikonet, og programmet starter fra begynnelsen.

Appen som fjernkontroll

Utforsk selve fjernkontrolldelen av appen. Her får du informasjon om hva som går på TV akkurat nå, og du kan enkelt skifte kanal ved å trykke på kanalikonene.

I tillegg til dette, kan du justere volum, spole fram og tilbake i sendingene eller starte utvalgte programmer forfra.

Ta opp favorittserien

Finner du et program du har lyst til å ta opp, kan du trykke på «Ta opp» symbolet på skjermen. Dette kan du gjøre uansett hvor du befinner deg.

Opptakene dine får du enkel oversikt over under «Opptak» i menyen, både de planlagte og de du allerede har tatt opp.

Opptaksfunksjonen krever at du har SMART-boks PVR.

Bli varslet før programmet starter

Trykk på Varsle-ikonet om du ønsker å få en påminnelse 5 minutter før programmet du vil se starter. Du kan velge om du vil få varsel for ett enkelt program eller for hele serier.

Er du RiksPakken-kunde får du alt dette fritt inkludert i abonnementet ditt. For å få fullt utbytte av alle tjenestene trenger du en SMART-boks koblet til internett. Filmleie er også tilgjengelig for alle med et Favoritter-abonnement. Merk at leiepris per film tilkommer.