Fotball-EM 2016

Finalefesten nærmer seg!

Norge er ikke med, men det er 24 andre deltakerland. Kampen om finaleplassene er i full gang. Vi gleder oss til siste innspurt:)

Fotball-EM i Frankrike

Fotball-EM startet fredag 10. juni med åpningskampen mellom vertsnasjonen Frankrike som møtte Romania. Nøyaktig én måned senere, søndag 10. juli, ble vinneren av mesterskapet kåret! Vi gratulerer Portugal med seieren!

Er du klar? 

NRK og TV 2 sendte fra mesterskapet, oversikten over de neste kampene finner du under. Få også med deg fotballfeberen og den gode stemningen fra Kontraskjæret, hvor det er sendinger før, under og etter hver kamp.

Psst.. Nå er det ingen grunn til å krangle om fjernkontrollen. Se alle kampene på nettbrettet eller mobilen - akkurat der du er. Last ned RiksTV-appen

Finalekampene nærmer seg...

Semifinaler

Onsdag 6. juli: 
21.00 på TV2: Portugal - Wales: 2-0

Torsdag 7. juli: 
21.00 på TV2: Tyskland - Frankrike: 0-2

FINALE!

Søndag 10. juli:
21.00 på NRK1: Portugal - Frankrike: 1-0

 

Se resultatene fra kampene så langt... 

Ingen grunn til å gå glipp av kampen

Med RiksTV-appen kan du se alle kampene i fotball-EM akkurat der du er i sommer. Ta med deg underholdningen ditt du skal!

Last ned appen vår og få med deg fotballfesten om du så er i hagen, på hytta, på toget eller kanskje du må passe grillen?

        

 

RiksTVs fotballag prøver å få klarhet i en del ord og uttrykk

Våre kanalpakker

RiksPakken – bestselgeren

Se TV overalt til én og samme abonnementspris. Komplett TV-underholdning for hele familien: alle de mest populære kanalene, ukesarkiv, se TV på nettbrettet og mobilen. RiksTV Junior – barnas univers på iPad og iPhone.

Les mer og bestill

Favoritter – din egen pakke

Et enkelt og fleksibelt abonnement, perfekt for deg som ønsker TV på hytta. Noen TV-kanaler ser du mer på enn andre. Med Favoritter kan du velge de 6 TV-kanalene du liker best. NRKs kanaler er fritt tilgjengelige og kommer i tillegg.

Les mer og bestill