Premier League

Mourinho tilbake!

Alle snakker om Jose Mourinho. Når United møter Chelsea skal han tilbake dit alt startet – Stamford Bridge.

 «En taktisk triumf». «Et mesterstykke». «Mourinho kneblet Liverpool».

Etter mandagens kamp mellom Liverpool og Manchester United var Mourinho på alles lepper. Ikke bare tillot han Klopps menn minimalt med plass og rom – United fikk også nøyaktig det de var ute etter. Poeng på bortebane og heng på teten.

Selvom kampen kanskje ikke ble det fyrverkeriet Liverpool – United pleier å være, var det en strålende kamp for fotballinteresserte som nesten er nødt til å ta av seg hatten av for Jose Mourinho og hans parkerte buss. 

Denne helga blir det nok et emosjonelt møte for Mourinho når han skal tilbake til der «The Special One» fikk sin fødsel, nemlig Chelseas hjemmebane Stamford Bridge. I to perioder var han hjemmefansens yndling. Mannen som sikret etterlengtete trofeer. Manageren som tok opp kampen med Sir Alex og knuste Rafa Benitez gang på gang.

Legenden som snudde klubben på hodet. Søndag klokken 17:00 er han altså tilbake... men med et mannskap kledt i rødt. Ikke tro det blir en lett match for Mourinhos mannskap heller – Chelsea rulla over Leicester i helga og så nesten ut som sitt gamle jeg. Dette kommer til å bli svært interessant!

Før den tid skjer det heldigvis mye. Helga starter med et Bournemouth som slo Hull hele 6-1 forrige runde. Nå får de besøk av et Spurslag som langt fra overbeviste da de halte i land uavgjort. Arsenal var det eneste av topplagene som sikra seg tre poeng forrige helg. Nå står Middlesbrough for tur.

Og Liverpool får igjen prøve seg på en ny parkert buss når Pulis og West Brom besøker Anfield. Søndag blir det underholdende oppvarming med City – Southampton før Mourinho er tilbake i London. Ah, enda en topp helg i fotballens selskap!

Parmiddag på søndag, sier du? Jammen, det går jo ikke? Skyld på overtid på jobb – The Special One tilbake i London må du rett og slett få med deg!

God runde!  

RUNDE 9

Lørdag 22.oktober 

13.30: Bournemouth – Tottenham: TV 2 Sport Premium
16.00: Arsenal – Middlesbrough: TV 2 Sport Premium
18.30: Liverpool – West Bromwich: TV 2 Sport Premium  

Søndag 23.oktober

14.30: Man. City – Southampton: TV 2 Sport Premium
17.00: Chelsea – Man.United: TV 2 Sport Premium  

 

Fotballkanalene

Eksklusiv sport og direktesendte kamper

- fra Tippeligaen og Premier League

og

to parallelle TV-kanaler

– når det spilles flere kamper samtidig

Alt kan skje utover høsten. Følg kampene, føl lidenskapen – vi holder deg oppdatert!

Få med deg alt som skjer

  • Direktesendte kamper
  • Lørdagskampene i alle kanaler
  • Premier League 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

Både seriekamper og playoff sendes på TV 2 Sport Premium

Premium sports-kanalpakker

– mer sport, fotball, film og serier