Støtt meg og norsk hoppsport!

Bli RiksTV-kunde!

 

RiksTV sponser norsk hoppsport og Fredrik Bjerkeengen

Fly med meg!

"Jeg har nå hoppet meg opp til å være blant de beste i Norge. Den kommende sesongen er jeg en del av Toppidrettssatsningen til landslaget. Dette er en ny satsning fra Hoppforbundet som gjør at jeg får utviklet meg sammen de aller beste hopperne og trenerne.

I 2012 så svevde jeg ned til 227 meter i Vikersund, med din støtte kan jeg fly enda lengre denne vinteren!"

RiksTV er stolt sponsor av det norske hopplandslaget og norsk hoppsport for sjette året på rad. Denne sesongen har vi gått sammen om en avtale som gjør det mulig for landslaget og breddeidretten å få enda mer ut av sponsoratet.

Les mer om samarbeidet

Hopptilbud – Bestill bestselgeren RiksPakken nå!

RiksTV har gleden av å kunne tilby et unikt tilbud til du som er hoppinteressert. I tillegg til å støtte Fredrik i sin satsning, får du nå fire kostnadsfrie måneder på vår mest populære programpakke - RiksPakken - og du kan velge mellom en SMART-boks PVR til kr 400,- (ordinær pris kr 2 690,-) eller en SMART-boks basis til kr 0,-. ordinær pris kr 1 290,-). Hvis du ønsker en montør, så kommer det en hjem til deg helt kostnadsfritt som installerer TV inntil fire punkter. Hvis du heller ønsker å montere selv, så sender vi deg en antenne.

RiksPakken – RiksTVs bestselgende TV-pakke!

Underholdningsportalen

Med RiksPakken får du full tilgang til vår underholdningsportal. Her finner du ukesarkiv for 19 kanaler, filmleie med tusenvis av titler, hele NRK-arkivet og barnas eget univers med NRK Super, RiksTV Junior og Disney Channel On Demand

Ved å laste ned våre apper får du også tilgang til å se film også utenfor hjemmet. Du kan starte programmet forfra og du kan starte et opptak fra mobilen.

En pris, TV fire steder

RiksPakken inkluderer TV fire steder uten at det påløper ekstra abonnementsavgifter, samt at vi selvsagt installerer kostnadsfritt inntil fire punkter på din hovedadresse. Ønsker du en ekstra antenne på et fritidssted huker du av for det i bestillingsskjemaet. Vi anbefaler en SMART-boks PVR til der du ser mest på TV, og en SMART-boks Basis til f. eks kjellerstua eller hytta hvis du har internett der. Med internett koblet til mottakeren har du full tilgang til vår underholdningsportal. Hvis du ikke har mulighet til å knytte mottakeren til internett, anbefaler vi at du låner en kortleser helt kostnadsfritt. Prisene finner du i bestillingsskjemaet, eller se komplett prisliste her.

App for nettbrett og mobil

RiksTV har utviklet egne apper som beriker den tradisjonelle TV-opplevelsen. Her kan du sømløst surfe mellom filmer, programmer og opptak. Start avspilling på TV eller nettbrett etter som det passer deg.

Det er også en egen app tilpasset de minste. Med RiksTV Junior har barna et trygt miljø å se på kjente og kjære klassikere, samtidig som alle de nye heltene også er å finne.  

Installasjon

Inkludert i dette tilbudet er fri installasjon inntil fire punkter. Bestiller du med montør (ordinær pris kr 2 490,-) vil du bli oppringt etter noen dager, og du avtaler selv et passende tidspunkt for installasjon. Hvis du ønsker å montere selv sender vi en antenne sammen med mottakeren (ordinær pris kr 500,-).

RiksTV Junior

Underholdningsglede med RiksTV Junior-appen – gøy for barna! Et bredt utvalg filmer og serier tilpasset de minste barna. Barna kan finne kjente barneprogram som Peppa Gris, Brannmann Sam, Postmann Pat, Karsten og Petra, Verdens beste SFO, Astrid Lindgrens barneunivers – og mye mer! Alt fra Barnas SF Favoritter.

TV-kanaler

– inkludert strømme-TV

Vis:
Fill out my online form.

TV i flere rom? Eller flere steder?

Sett sammen den pakken som passer deg best

Ønsker du TV i flere rom eller flere steder? RiksPakken inkluderer TV fire steder uten at det påløper ekstra abonnementsavgifter, samt at vi selvsagt installerer kostnadsfritt inntil fire punkter på din hovedadresse. Ønsker du en ekstra antenne på et fritidssted huker du av for det i bestillingsskjemaet.

Er du i tvil om hva du skal bestille? Vi anbefaler en SMART-boks PVR til der du ser mest på TV, og en basis boks til f. eks. kjellerstua eller hytta hvis du har internett der. Hvis du ikke har mulighet til å knytte mottakeren til internett anbefaler vi at du låner en kortleser helt kostnadsfritt av oss.

Komplett prisliste finner du her.

 
 TV 1TV 2 til 4
 KjøpKjøpLeie
SMART-boks PVR 400,- 2 690,-/stk 119,-/mnd /stk
SMART-boks basis 0,- 1 290,-/stk 59,-/mnd /stk
Kortleser 0,-/mnd 590,-/stk 0,-/mnd /stk