Meny

IDTV

- putt programkortet rett i TV-en

Integrert digital-TV (IDTV) er TV-apparater som har innebygget digital mottakerboks. Du trenger altså ikke en egen mottakerboks for å motta digital-TV-kanaler eller HD-kanaler.

Flere av TV-modellene har internett-tilgang og mulighet for å bruke internett-tjenester direkte via TV-en, og mange har også innebygget PVR som gir muligheten til å pause, spole og ta opp programmer. Mange modeller har også støtte for 3D.

RiksTV fungerer med over 2 000 ulike modeller av IDTV-er.

Du trenger

Kortleser som settes inn i TV-en og som leser av programkortet. Prisen avhenger av hvilken kanalpakke du velger og eventuelle kampanjetilbud.

RiksTV godkjent IDTV. Se etter RiksTV-merket på TV-forpakningen eller sjekk om den er godkjent her.

Våre kanalpakker

RiksPakken – bestselgeren

Se TV overalt til én og samme abonnementspris. Komplett TV-underholdning for hele familien: alle de mest populære kanalene, ukesarkiv, se TV på nettbrettet og mobilen. RiksTV Junior – barnas univers på iPad og iPhone.

Les mer og bestill

Favoritter – din egen pakke

Et enkelt og fleksibelt abonnement, perfekt for deg som ønsker TV på hytta. Noen TV-kanaler ser du mer på enn andre. Med Favoritter kan du velge de 6 TV-kanalene du liker best. NRKs kanaler er fritt tilgjengelige. I tillegg er TV 2 Nyhetskanalen og BBC World News inkludert!

Les mer og bestill