Nå har RiksPakken 15 internettkanaler

– men hva betyr det?

Internettkanaler inkludert i RiksPakken

Skandinaviske kanaler

Tidligere i år lanserte vi de mest populære kanalene fra våre skandinaviske naboland: SVT2, TV4, DR1, DR2 og dansk TV2. I tillegg lanserte vi Matkanalen og flere kanaler til barna!  

Store internasjonale kanaler – nyhet!

Flere etterspurte dokumentarkanaler: Discovery World - Discovery Science - Investigation Discovery - Fatstone TVFå også med deg siste nytt på den populære nyhetskanalen CNN

Hva er internettkanaler?

IPTV, internettkanaler, OTT – kjært barn har mange navn. Men hva betyr det egentlig for deg?

En internettkanal oppleves akkurat som en tradisjonell TV-kanal og du finner den i kanallisten din. Forskjellen er at TV-signalet kommer fra internett og ikke antennen.

I praksis betyr det at du behøver internett for å få inn kanalene på TV-en og helst med god båndbredde slik at kanalene fungerer helt som de skal.

Kanaler over internett

- hos RiksTV

Se de nye kanalene rett på TV-en

For å få kanalene rett i kanallisten din trenger du en SMART-boks koblet til internett via wifi eller internettkabel.

Har du ikke koblet opp boksen din? Les om oppkobling her, eller kjøp SMART-boks til kampanjepris nå på Min Side

Og du, har du AppleTV kan du også se kanalene på TV-en rett fra RiksTV-appen med AirPlay.
  

Bra internett = god antenne

Anbefalt internetthastighet

For å se kanalene i toppkvalitet

Når du bruker underholdningsportalen, RiksTV-appen og RiksTV Junior kan internetthastigheten din være avgjørende for opplevelsen. Som et utgangspunkt sier vi at:

1.5 mbit/s er det som normalt sett kreves for å se innhold i SD (Standard Definition) med normalt god kvalitet på de fleste type programmer

3.5 mbit/s er det som normalt sett kreves for å se innhold i HD (High Definition) med god kvalitet på de fleste type programmer

5.0 mbit/s er det som normalt sett kreves for å se innhold i aller beste kvalitet uavhengig av hva slags type programmer

Les mer om internetthastighet og hva som kan påvirke bildekvaliteten

Se kanalene på nettbrett og mobil

Kanalene i RiksTV-appen

  1. I avspilleren for Direkte TV kan du zappe mellom alle kanalene dine i det øverste feltet. Her finner du også de nye internettkanalene.
  2. I det nederste feltet finner du informasjon om programmet, i tillegg til mulighet for å bla i programmer som har gått og som kommer på kanalen. 
  3. Fra avspilleren kan du enkelt starte et program forfra.