Se TV over internett

Veiledning til oppdatering av software

Du er på denne siden fordi du ikke fikk opp kanaler over internett ved hjelp av veiledningen vi sendte deg på e-post. Her vil vi vise deg hvordan du kan oppdatere mottakeren din for å få inn internettkanaler mens du venter på antenne.

Finn frem den nye boksen din fra RiksTV, PC/Mac og en tom minnepinne (USB-stick) før du setter i gang.

Følg så stegene under for å se TV over internett.

Kom i gang

1. Koble til boksen

Følg instruksjonene i Kom i gang-guiden du fikk med SMART-boksen for å koble boksen til strøm og TV-en. Du kan se bort ifra informasjon om antenne.

2. Last ned programvare

Last ned ny programvare på PC-en/Mac-en din ved å trykke på linken under. Lagre så filen på en tom minnepinne.

3. Oppdater programvaren

Sett minnepinnen inn i USB-inngangen på baksiden av mottakeren og vent i 1-2 minutter til boksen slår seg av og så på igjen. Da kan du ta ut minnepinnen.

4. Koble til internett

Følg instruksjonene du får opp på TV-skjermen for å koble boksen til fjernkontrollen og internett. Vi anbefaler at du kobler boksen til internett med kabel hvis du har mulighet.

5. Finn TV-kanalene

Utfør kanalsøk som forklart på skjermen. Etter det er fullført får du opp en feilmelding om at ingen kanaler er funnet. Du får også et spørsmål om du vil undersøke signalet, her velger du nei. Trykk så ferdig og kanalene vil bli hentet over internett og dukke opp på skjermen.

6. Se TV

Finn dine tilgjengelige kanaler i kanallisten og se på det du ønsker. God fornøyelse!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en betaversjon hvor enkelte funksjonaliteter kan ha feil og mangler, trykk her for mer informasjon om kjente feil og gi tilbakemeldinger. 

Merk at løsningen er midlertidig og vil kun være tilgjengelig i perioden mens du venter på montør som vil sette antennen på plass. Når antennen din er installert vil du motta TV-signaler fra antennen og det vil ikke lenger være mulig å se kanalene over internett. Merk at du ikke kan styre boksen ved hjelp av nettbrett eller mobil før antennen er på plass.