Meny

Du har nå fem nye skandinaviske kanaler!

De nye kanalene, SVT2TV4DR1DR2 og dansk TV 2, er tilgjengelig på iPad og nettbrett – i hele landet.

Har du en SMART-boks koblet til nett er de skandinaviske kanalene i tillegg tilgjengelig på kanalplass 24 til 28.  

Med de nye kanalene kommer du tett på svensk og dansk kultur og kan se serier, dokumentarer, nyheter, aktualitetsprogrammer og mye mer fra noen av de største og mest populære kanalene. Laster du i tillegg ned RiksTV-appen kan du se direkte-TV fra alle nabolandskanalene uansett hvor du er i landet – rett på nettbrettet ditt.

SVT2

Den svenske kanalen SVT2 fokuserer hovedsakelig på nyheter, samhold og dokumentarer, i tillegg til internasjonale, originale fiksjonsserier.

Made in Africa

Kulturserien Made in Africa har seriestart på SVT2 onsdag 16. mars kl. 20.30. FOTO: DR.

TV4

TV4 er Sveriges mest populære TV-kanal for aldersgruppen 15-64 år. På TV4 kan du se en miks av nyheter, underholdningsprogrammer, direktesendt sport og svenske dramaserier.

Maria Wern

Den svenske krimserien Maria Wern har sesongstart på TV4 onsdag 16. mars kl. 21.00. FOTO: Andreas Lundberg/TV4.

DR1

DR1 er blant de mest sette TV-kanalene i Danmark. DR1 har et bredt programtilbud som tar sikte på å opplyse, underholde og samle seerne.

DR2

DR2 er en samfunnskanal som fokuserer på nyheter, dokumentarer, politikk, debatter og satire, og som med kritisk journalistikk setter dagsorden.

TV 2

TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal. På kanalen sendes en blanding av nyheter, dokumentarer, aktualitetsprogrammer, sport, filmer, serier og egenproduserte underholdningsprogrammer.

Dr. Foster
Dramaserien Dr. Foster er blant programmene du kan se på TV 2. FOTO: TV 2/DANMARK ©.

Kanaler fra underholdningsportalen i kanallisten

I tillegg til nye nabolandskanaler flyttes de fem kanalene som til nå har vært tilgjengelig i underholdningsportalen, rett inn i kanallisten. Matkanalen finner du nå på kanalplass 38, MTV på kanalplass 39, BBC Earth på kanalplass 40, og barnekanalene Nickelodeon og Nick Jr. på kanalplass 34 og 35.