Meny

Vi går høsten i møte med flere nyheter

For å kunne gi deg en mer fleksibel TV-hverdag får du denne høsten en forbedret TV-pakke med flere muligheter til å se dine favoritter – når og hvor du vil. Vi lanserer to nye funksjoner på vår SMART-boks og du får tilgang til RiksTV-appen.

Se det du vil, når du vil!

  • Med RiksTV-appen kan du se dine favorittkanaler direkte på din mobil, nettbrett og Apple TV - når og hvor du vil i hele Norge.
  • Ukesarkiv*: 
Har du gått glipp av et TV-program denne uken kan du hente mange av disse frem fra ukesarkivet på din SMART-boks og se det inntil syv dager etter det ble sendt på TV. 
  • Start forfra*
: Kommer du noen minutter eller en time for sent til TV-sendingen, er det bare å trykke på start forfra-symbolet, og du kan se programmet fra begynnelsen.

*Tilgang til tjenestene «Start forfra», «Ukesarkiv», «NRK nett-TV» og «Filmleie« forutsetter at du har en SMART-boks som er koblet til internett.

Endring av ditt abonnement

Fra 1. november 2017 endres prisen på Favoritter. Abonnementet forskuddsbetales, og du vil se prisendringen første gang på fakturaen for november. Har du abonnement med fast avtaleperiode, vil ny pris tre i kraft etter avtaleperiodens utløp.

Se nye priser for Favoritter
Les også ofte stilte spørsmål om prisendringen

Kunder som ikke godtar prisendringen, kan heve avtalen med virkning fra når endringen trer i kraft, jf. abonnementsvilkårene pkt. 10