Meny

Nye kanaler – mer underholdning!

Få kostnadsfri tilgang i dag

Endelig høst med masse ny underholdning i vente:

Skandinaviske kanaler

Få med deg det beste av drama, krim og dokumentarer fra våre naboland på: SVT2, TV4, DR1, DR2 og dansk TV2. Lær deg alt om mat på Matkanalen, eller sjekk ut de nye kanalene til barna!  

Store internasjonale kanaler – nyhet!

Fordyp deg i blant annet vitenskap, teknologi, etterforskning og ekstremsport på de etterspurte dokumentarkanalene: Discovery World - Discovery Science - Investigation Discovery - Fatstone TV Få også med deg all dramatikken under høstens valgkamp i USA på den populære nyhetskanalen CNN

Se kanalene rett på TV-en

For å få kanalene rett i kanallisten må boksen din være koblet til internett, dette fikser du enkelt på en av følgende måter:

1) Med kabelHar du internettinngang eller ruter i nærheten av TV-en, kan du koble denne direkte til mottakeren med en nettverkskabel.

2) Wi-Fi: Koble til trådløst nettverk med et par trykk på fjernkontrollen. Trykk først på hus-knappen, bruk så piltasten til høyre for å finne Valg og innstillinger og velg denne. Deretter velger du Nettverksinnstillinger, her finner du ditt trådløse nettverk og taster inn passordet ditt.

Etter at boksen er koblet til internett vil de nye kanalene automatisk dukke opp i kanallisten din. Du har nå 15 nye kanaler!

Hva er internettkanaler?

IPTV, internettkanaler, OTT – kjært barn har mange navn. Men hva betyr det egentlig for deg?

En internettkanal oppleves akkurat som en vanlig kanal og du finner den i kanallisten blant kanalene du har fra før. Forskjellen er at TV-signalet kommer fra internett og ikke antennen. I praksis betyr det at du behøver internett for å få inn kanalene på TV-en og helst med god båndbredde slik at kanalene fungerer helt som de skal.

Bra internett = god antenne

Anbefalt internetthastighet

For å se kanalene i toppkvalitet

Når du bruker underholdningsportalen, RiksTV-appen og RiksTV Junior kan internetthastigheten din være avgjørende for opplevelsen. Som et utgangspunkt sier vi at:

1.5 mbit/s er det som normalt sett kreves for å se innhold i SD (Standard Definition) med normalt god kvalitet på de fleste type programmer

3.5 mbit/s er det som normalt sett kreves for å se innhold i HD (High Definition) med god kvalitet på de fleste type programmer

5.0 mbit/s er det som normalt sett kreves for å se innhold i aller beste kvalitet uavhengig av hva slags type programmer

Les mer om internetthastighet og hva som kan påvirke bildekvaliteten