Meny

Mer film og serier inkludert med Paramount+!


Strømmetjenesten Paramount+ er nå en del av RiksPakken. Er du RiksPakken-kunde får du tilgang til et stort utvalg av filmer fra Paramount Pictures, samt kjente serier fra TV-kanalene MTV og Comedy Central inkludert i abonnementet.

Nyhet! Paramount+ er inkludert i RiksPakken

Paramount+ er strømmetjenesten som gir deg tilgang til et stort utvalg av nye og klassiske filmer, en rekke barnefilmer og mer enn 1000 episoder av populære programmer fra MTV og Comedy Central. Strømmetjenesten oppdateres med nytt innhold løpende, så det er alltid nyheter å finne.


Les mer om RiksPakken

Underholdning for hele familien

Paramount+ har et rikt underholdningsbibliotek i alle sjangre, og lanserer nytt innhold løpende. Paramount+ gir alle RiksPakken-abonnement tilgang til filmer som Downsizing med Matt Damon og publikumssuksessene fra Transformers-franchisen, i tillegg til kjente og kjøre kjære titler som Mission: Impossible, SvampeBob og Indiana Jones. I tillegg er episoder av populære serier fra MTV og Comedy Central inkludert, blant annet Teen Mom, The Hills og South Park.

Dette er et bilde av Paramount+ film reel

Hvordan se Paramount+ med RiksTV

Paramount+ er inkludert i RiksPakken-abonnementet uten ekstra kostnad. Innholdet er tilgjengelig via SMART-boks tilkoblet internett, i RiksTV-appen til mobil, nettbrett og Apple TV, samt i RiksTVs egen nett-TV. Innholdet kan du se hvor du vil i hele Norge.

 • Via TV-dekoder

  Visste du at du får tilgang til mye mer underholdning om du kobler opp dekoderen din til internettet? I tillegg får du tilgang til mange funksjoner via vår underholdningsportal som start forfra og arkiv, og det tar deg kun noen få minutter.

   

  Sånn kobler du opp dekoderen din

 • RiksTV-appen

  Se de beste seriene fra HBO Nordic, de beste filmene fra Paramount+ og alle TV-kanaler med RiksTV-appen. Laster du ned appen har du underholdning tilgjengelig på mobil eller nettbrett når og hvor du vil.

   

  Les mer om RiksTV-appen

 • Via Apple-TV

  RiksTV-appen på Apple TV er TV som før, bare bedre. Du får se direkte-TV, starte programmet fra begynnelsen, spole og se det du vil i vårt innholdsrike ukesarkiv. Med Apple TV får du tilgang til all underholdningen du vil ha og kan styre den med et fingersveip.

   

  Les mer om Apple-TV

Ring og bestill på 210 10 212 så får du et godt tilbud her og nå!