TV i campingvogna

TV-underholdning der du er

Med RiksPakken kan du se TV på inntil 4 steder; hjemme, på soverommet, i båten eller i campingvogna til én og samme pris.

Underholdning der du er

Med RiksTV har du muligheten til å få TV-signalene rett inn i campingvogna, ettersom RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet. Dette er signaler hele 98 prosent av husstandene og omlag 90 prosent av fritidsboligene i Norge kan få inn, kun ved bruk av vanlig TV-antenne.

De fleste kan derfor ha RiksTV både hjemme, i campingvogna, på hytta og i båten. Velger du RiksPakken kan du i tillegg ha TV opptil 4 steder til prisen av én, og på den måten spare mye penger på å bruke samme TV-distributør alle steder.

Sjekk dekningskartet

Planlegg ferien din i god tid, og sjekk om campingplassen har dekning på dekningskartet. Hvis du er innenfor et grått eller grønt område på kartet vil det ved bruk av riktig antenneutstyr i de aller fleste tilfeller være mulig å motta alle RiksTV sine kanaler.

Med RiksTVs dekningsgaranti har du i tillegg full trygghet - skulle du likevel ikke få inn signalene kan du levere tilbake mottakeren der du kjøpte den og si opp abonnementet innen 30 dager helt kostnadsfritt. Garantien forutsetter at du har abonnement på RiksPakken og at du bor i et område som er farget grått eller grønt på dekningskartet.

Gå sommeren i møte med god dekning både hjemme og på ferie!

Favoritter

13 kanaler, du velger dine 6 favoritter (NRK-kanalene er fritt inkludert).
Ordinær pris kr 259,- per mnd - uten avtaleperiode. 

259,-

  • SMART-boks II PVR 1 790,-
  • Båt- og campingantenne 490,-
  • Sendes med Posten 200,-

Spar 1 200,-

Du betaler

259,- /mnd
+ 2 480,- i engangskost

Totalpris 1. år : 5 588,-

Velg TV-abonnement som passer ditt behov: Med RiksPakken kan du enkelt ha TV-abonnementet både hjemme og i campingvogna.

Ønsker du også TV-abonnement fra RiksTV hjemme, anbefaler vi SMART-boks PVR som gir deg tilgang til RiksTVs underholdningsunivers og opptaksmuligheter.

RiksPakken. Én pris – TV overalt.

Se tilbud 

Har du noen spørsmål? Kontakt kundeservice på 09595

Allerede kunde? 
Logg deg inn på Min side og se hva slags tilbud vi kan tilby deg.