Min side person Søk search

Én pris. TV overalt.

Nå med enda mer sport og underholdning

Med RiksPakken får hele familien se TV inntil fire steder til én pris. Se TV hjemme, i flere rom, på hytta og overalt med RiksTV-appen.

Nyhet: Nå er RiksTV også på Apple TV. 
Les mer

Vårens fotballmagi

Inkludert i RiksPakken

Eurosport Norge

Få med deg hele Eliteserien og OBOS-ligaen. Eurosport Norge viser flere av de største kampene som det er verdt å få med seg.

Eurosport

Tennis? Sykkelinteressert? Eurosport viser sommerens French Open og Tour de France. Mer sykkel, golf og snooker får du også.

Bestselgeren RiksPakken

TV-kanaler for hele familien, smarte funksjoner som Start forfra og ukesarkiv fra populære kanaler gjør det fleksibelt å se det du vil, når du vil. Filmleie og tilgang til NRKs innholdsrike arkiv – kun et tastetrykk unna! På TV-en med SMART-boks II eller på Apple TV. RiksTV-appen og junior-appen er selvsagt inkludert i én pris – TV overalt!

 

SMART-boks II – anbefalt av Tek.no

TV i 2017 skal være raskt og enkelt; SMART-boks II WIFI er vår siste TV-boks, og er fullstappet med underholdning og masse nyttige funksjoner. Fjernkontrollen er i elegant design med ekstra god rekkevidde.

  

TV på mobil, nettbrett, Apple TV og Chromecast 

Med RiksTV-appen kan du se direkte-TV fra over 50 TV-kanaler, starte TV-programmer forfra eller se episodene du gikk glipp av i ukesarkivet.

 

Alt i en pakke

RiksTV-appen

Se de beste seriene fra HBO Nordic og alle TV-kanaler med RiksTV-appen. Med mobilen eller nettbrettet har du alltid underholdning tilgjengelig – når og hvor du vil.

RiksTV Junior

Underholdning på iPhone og iPad – skreddersydd for barna! Du kan tilpasse programmene for alderen på barna. 

Fotball til folket!

Som en av få TV-leverandører tilbyr vi nå hele Eliteserien og OBOS-ligaen i RiksPakken!

RiksPakken. Én pris – TV overalt.

Se tilbud 

Har du noen spørsmål? Kontakt kundeservice på 210 10 210

Allerede kunde? 
Logg deg inn på Min side og se hva slags tilbud vi kan tilby deg.