Unngå VM-kræsj

Én pris. TV fire steder.

Med RiksPakken kan familien se TV i inntil fire rom, uten tillegg i prisen. Oscar-filmer på SMART-boksen. Favorittserien i ukesarkivet og sluttspurten av 5 mila på hytta. Over 40 av de beste TV-kanalene fra norge og utlandet hvor og når du vil.

TV overalt

Underholdning for hele familien

TV-kanalene du ønsker deg og masse nyttige funksjoner som Start forfra, ukesarkiv fra nesten alle kanalene og tilgang til NRKs innholdsrike arkiv – på TV-en, mobilen og nettbrettet.

 

SMART-boks II - anbefalt av Tek.no

Å se TV i 2017 skal være raskt og enkelt. SMART-boks II er nettopp det. Vår siste TV-boks er fullstappet med underholdning og masse nyttige funksjoner. Fjernkontrollen er i elegant design med ekstra god rekkevidde.

Appene

  

TV på nettbrett og mobil

Med RiksTV-appen kan du se direkte-TV og episodene du gikk glipp av i ukesarkivet både på mobil og nettbrett. Se det du vil – akkurat når og hvor det passer deg i hele Norge.RiksTV-appen støtter AirPlay og Chromecast.

  

Juniors favoritter

 RiksTV-junior gir deg barnas favoritter både på TV, nettbrett og mobil. Det meste av innholdet er reklamefritt og i appen kan du enkelt tilpasse TV-innholdet til alderen på barnet. Vi møter alle barnefavorittene og det kommer nytt innhold hver uke.

Alt i en pakke!

RiksTV-appen

Se dine TV-favoritter på nettbrett og mobil, akkurat når og hvor det passer deg. Appen støtter AirPlay og Chromecast.

SMART-boks II PVR

Vår beste SMART-boks! Med PVR kan du også pause, spole og ta opp favorittserien.

RiksTV Junior

Underholdningsunivers på iPad og iPhone – skreddersydd for barna! 

RiksPakken. Én pris – TV overalt.

Allerede kunde? 
Logg deg inn på Min side og se hva slags tilbud vi kan tilby deg.